O nouă descoperire șocantă în casa lui Gheorghe Dincă! Ucigașul din Caracal a turnat beton peste...

O nouă descoperire șocantă a fost făcută în timpul perchezițiilor la casa groazei. Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă ar fi turnat beton peste un heleșteu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Criminalul din Caracal a vrut să dea uitării heleşteul pentru că, mai apoi, peste baza de ciment a aruncat tot felul de gunoaie, potrivit Antena 3.

S-a făcut plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă!

Ancheta continuă în cazul Caracal, care este departe de a fi elucidat.

Potrivit ultimelor informații, s-a făcut o plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat la televizor faptul că soția criminalului a venit din Italia la câteva săptămâni de la răpirea Luizei Melencu, având legătură cu ce s-a întâmplat.

De asemenea, avocatul familiei consideră că soția lui Gheorghe Dincă minte. Tonel Pop susține cu tărie că femeia ar trebuie să fie anchetată și nu luată drept martor.

“În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături.

Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate