O nouă despărțire în showbiz. Mesajul public prin care asistenta tv dă de pământ cu fostul iubit: „Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”

Relația dintre Ramona Olaru și Cuza părea să meargă ca pe roate după ce în urmă cu doar câteva săptămâni s-au împăcat. Cei doi și-au spus din nou „Adio!”

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit din nou


In articol:

Ramona Olaru și Cuza de Noaptea Târziu s-au despărțit din nou după ce în urmă cu câteva săptămâni au decis să mai acorde o nouă șansă relației lor.

Citeste si: Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au împăcat, la două zile după ce au confirmat despărțirea

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțitla nici o lună de la împăcare

Frumoasa asistent tv este mereu plină de energie și postează adesea filmulețe pe contul ei de Tik Tok. În unele filmulețe încearcă să-l implice și pe iubitul ei, însă acesta nu pare a fi foarte încântat de această activitate și o făcea doar de dragul iubitei. Acest lucru a fost observat adesea în postările Ramonei Olaru. Se pare că pandemia și statul în casă nu le-a făcut deloc bine celor doi amorezați care au decis să-și spună din nou „adio”.

Citeste si: Despărțire neașteptată în showbiz. Păreau mai fericiți ca niciodată

Șatena a ținut să se descarce pe rețelele de socializare și le-a spus fanilor ei cât de dezamăgită este de alegerile făcute la capitolul „dragoste”

”Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory, dând de înțeles că relația de iubire dintre ea și Cuza se transformase în obișnuință și nu îi mai anima niciun fel de activitate.

Citeste si: România va fi reprezentată de 35 de sportivi la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret de la Lausanne

Semnele că relația de iubire care a durat doi ani s-au adeverit în momentul în care am băgat de seamă că Ramona Olaru și Cuza nu se mai urmăresc pe Instagram. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs brusc, pentru că în urmă cu o seară aceștia au fost împreună, iar Cuza i-a dat tag pe Instastory frumoasei asistente tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate