O noua despartire in showbiz! Stefan Stan a pus capat relatiei cu Bianca

Stefan Stan ar fi pus capat relatiei pe care o avea cu iubita lui, Bianca.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Surse din apropierea lui Stefan Stan au declarat pentru Cancan.ro ca artistul si Bianca au pus capat relatiei in urma cu o luna.

”Da, e adevarat, s-au despartit. Sunt putine sanse ca ei sa devina din nou un cuplu. Este o separare, de proba, cum ar veni, dar nu-i mai vad impreuna. El a fost cel care a vrut asta, si-a asumat-o”, a declarat un apropiat al lui Stefan Stan pentru sursa citata.

Relatia dintre cei doi incepuse in urma cu aproape doi ani. ”E o fată frumoasă, am cunoscut-o la o cafea… Mi-a atras atenţia. Eram cu nişte prieteni, ea a venit a doua oară… Prima dată când ne-am vazut, doar ne-am uitat, aşa… Nu era nimic… Am stat la aceeaşi masă, aveam prieteni comuni. Am glumit, am râs în acea seară, parcă de final de vară. Stăteam până la 4-5 dimineaţa de vorbă, la, la, la…

A doua oară ne-am întâlnit tot acolo, la cafea, şi am început să-mi activez farmecul. M-am oferit s-o duc acasă, a zis nu! Aveam faimă de cuceritor… A vorbit cu mine, a glumit, a zâmbit, dar atât! Am aflat numărul ei… M-a plimbat vreo săptămână şi ceva. Apoi am început să ieşim. Ne-am plimbat vreo trei-patru luni. Doar ne-am plimbat, terase… ”, declara Stefan Stan despre noua relatie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate