O noua idee conspirationista! UNIVERSUL ESTE O HOLOGRAMA! - Afla aici despre ce este vorba!

Dupa "SFARSITUL LUMII", "APOCALIPSA" si alte teorii de genul acesta care sunt menite sa sperie oamenii, o noua idee a luat contur: Universul nostru este o holograma!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Universul in care traim este o holograma iar toate lucrurile ce ne inconjoara sunt de fapt niste proiectii. Cel putin asta a fost ideea  fizicianului Juan Maldacena, in anul 1997, care a starnit foarte multe dezbateri pro si contra, la perioada respectiva. Aceasta nu a fost testata pana acum, dar matematicienii sustin ca aceasta conceptie ar putea fi adevarata, scrie publicatia Daily Mail.

In aceeasi ordine de idei, gravitatia din cosmos se creeaza din niste corzi subtiri, vibrante, ce reprezinta hologramele evenimentelor ce au loc intr-un univers simplu si neted. De asemenea, tot dupa propunerea fizicianului, lumea in totalitatea ei, exista in 9 dimensiuni ale spatiului si una a timpului.

fara descriere

Potrivit unui raport facut de publicatia "Nature", niste cercetatori de la Universitatea Ibaraki, din Japonia, incearca sa aduca niste dovezi matematice care sa demonstreze ca Maldacena a avut dreptate.

Ideea principala a teoriei spune ca universul in care credem ca locuim este o proiectie 3D a unui univers alternativ 2D.

Autor: Lia Incicas

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate