O noua idee revolutioneaza traficul din San Francisco! "Masina de imprumut" - Afla cat costa si spune daca ar fi o idee buna si la noi!

Un intreprinzator din San Francisco s-a gandit cum sa diminueze numarul de masini care circula prin oras fara ca sumele cheltuite pentru acest lucru sa fie exorbitante.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereThomas Clark s-a gandit la un sistem de "imprumut" al masinilor la costuri infime. Spre exemplu, pentru a te plimba o zi intreaga cu masina unuia dintre "binevoitori" nu platesti mai mult de 40 de dolari cu tot cu combustibilul pe care il consumi.

Ideea lui Thomas este simpla: mai multe persoane isi ofera masinile spre imprumut si cine are nevoie de un mijloc de transport nu are nevoie decat de permis de conducere si ceva banuti.

Este aproximativ la fel ca un sistem de rental, doar ca se scapa de birocratie. Suni proprietarul masini, el iti da cheile si cam asta e tot. Prin aceasta idee, Thomas crede ca poate diminua numarul de masini participante la trafic in San Franciso pentru ca foarte multa lume ar apela la aceste servicii si chiar s-ar putea grupa pentru a folosi o singura masina.

Sistemul nu este chiar atat de nou, el fiind folosit pentru prima data in Elvetia in 1948 intr-un sistem de colectivizare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate