O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană pentru nişte drepturi băneşti.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană, de mai mulţi ani. Stewardesa care s-a despărţit la notar de Mihai Mitoşeru,a cum aproape trei săptămâni, se judecă de mai mulţi ani cu TAROM, în calitate de moştenitor legal al tatălui ei decedat,

Dragomir Constantin Ion, care a lucrat pentru compania aeriană. Acesta a câştigat în instanţă recuperarea unor drepturi băneşti, dar Tarom a contestat decizia în acest proces în care tatăl lui Noemi a cerut executarea silită a Tarom.( vezi cu ce femeie a rămas Mitoşeru după ce s-a separat de Noemi)

Citeste si: La “Se striga darul!”, duel delicios între Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru

Citeste si: Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund- bzi.ro

Citeste si: Decizia neașteptată a lui Mihai Mitoșeru: “Nu mai pot, m-am săturat …”. În această seară, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, la Kanal D

Citeste si: Mihai Mitoșeru, anunț surpriză după divorț: "Mă recăsătoresc"

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Trebuie să achite şi cheltuielile de judecată

Astfel, Noemi a devenit parte în procesul de la Judecătoria Buftea, în calitate de intimat creditor. Pe 28 iulie 2018, decizia i-a fost nefavorabilă: “Dispune întoarcerea în parte a executării silite şi obligă intimatul creditor să restituie contestatoarei toate sumele executate silit în dosarul de executare nr. 944/2017 care exced sumei de 224647,75 lei (178072 lei- debit net actualizat cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, 38123 lei – dobândă legală, 8452,75 lei

– cheltuieli de executare)...Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 2330 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 1224 lei reprezentând jumătate din onorariul de avocat, 183 lei reprezentând jumătate din costul fotocopierii dosarului de executare şi 925 lei reprezentând jumătate din onorariul pentru expertiză.”

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Următorul termen e programat pe 28 noiembrie 

La rândul ei, Noemi a contestat decizia, iar procesul continuă, următorul termen fiind programat pe 28 noiembrie. Mihai şi Noemi Mitoşeru au anunţat la sfârşitul verii că s-au separat. “Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!. Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi”, a postat Mitoşeru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prietenii ştiu cum se vor împăca Mihai Mitoşeru şi Noemi, chiar dacă au divorţat la notar: “Înțelege şi Noemi, o aplicați împreună”

Mama lui Mihai Mitoșeru face noi declarații despre divorțul prezentatorului de Noemi! „Numai ea a înnebunit”

Mama lui Mihai Mitoșeru aruncă bomba! De ce nu vrea prezentatorul să o lase pe Noemi să-i păstreze numele după divorț

Iată ce spune Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată de infidelitate! „Mereu m-am întors acasă”

Alertă! Un cunoscut DEPUTAT a MURIT după ce a fost înjunghiat în biserică

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV Primele poze cu Reghecampf și noua iubită. Cum arată viitoarea mamă a copilului antrenorului

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies