O nouă lovitură cruntă pentru tatăl Gabrielei Cristea, după ce a ajuns la azil! A pierdut ultima bătălie la Tribunal pentru pensia lui!

Tatăl Gabrielei Cristea s-a judecat pentru pensia lui cu Casa de Pensii a Municipiului București.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Tatăl Gabrielei Cristea s-a judecat pentru pensia lui în ultima perioadă. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că între Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugeniu, nu mai există nici un raport de ani buni, vedeta tv refuzând și să meargă la înmormântarea mamei ei, din 2010. După moartea soției, părintele Gabrielei s-a confruntat cu tot mai multe probleme medicale, printre care diabetul și blocaje ale sistemului circulator, Eugeniu Cristea ajungând la cuțit în ianuarie 2017, când i s-a amputat un picior. (vezi ce mesaj i-a transmis Gabriela Cristea mamei sale vitrege)

Citeste si: Scandalos: Ce pensie va avea Gabriela Firea la batranete! Suma este astronomica

Citeste si: Gabriela Cristea anunță că ar putea să intre în politică! ”Nu mai există politicieni în momentul ăsta” Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea Cristinei Șișcanu

Citeste si: Moartea copilului, şocul suprem pentru un milionar din România: „Nu mai are rost nimic.” - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat măsuri radicale pentru prevenirea CORONAVIRUSULUI

Pe lângă asta, bărbatul a mai suferit 5 infarcturi, dar spre norocul lui a avut-o alături pe partenera lui, Pușa Miron, femeia care are grijă de el din 2016. "De un an de zile il ajut, ma chinui cu el, dar nu mai pot, va spun ca nu mai pot. Ma trezesc noaptea sa vad daca mai sufla, ii pun mana la gura. E greu cu banii. E langa mine, e omul de langa mine. Exista totusi un sentiment, altfel nu as fi stat langa el", povestea Pușa Miron în 2017, la Kanal D.

Tatăl Gabrielei Cristea s-a judecat pentru pensia lui: “Respinge acțiunea, ca neîntemeiată"

În toamna lui 2018, reporterii WOWbiz.ro s-au deplasat pe strada pe care locuiește Eugeniu Cristea, pentru a se interesa de soarta acestuia. Ne-a deschis chiar doamna Pușa, care ne-a declarat scurt următoarele în așteptarea factorului poștal: ”Eugeniu e bine, dar nu insistați, nu are și nu avem nimic de declarat”. La plecare, însă, doi vecini ne-au abordat și ne-au spus varianta lor de adevăr: ”Îl căutați pe tatăl Gabrielei? Păi pe el nu-l mai găsiți aici, la adresă, e de ceva vreme la un cămin de bătrâni sau azil. Noi știm că e la azil acum, sigur!”, au mărturisit aceștia.  Eugeniu Cristea a ajusn la vîrsta pesnsiei, iar în 2017, nemulțumit de cuantumul acesteia, a dat în judecată Casa de Pensii a Municipiului București, cerând reclacularea acesteia la Tribunalul București.

“Admite cererea. Obliga parata sa emita o decizie prin care sa recalculeze, incepand cu data de 01.02.2017, dreptul de pensie ale reclamantului cu valorificarea si a veniturilor suplimentare evidentiate in adeverinta nr.5288/20.12.2016 emisa de RATEN-CITON, adeverinta nr.2318/15.12.2016 emisa de ISPE si a veniturilor suplimentare reprezentand „acord global” evidentiate in adeverinta nr.163/20.01.2017, anexa la adeverinta nr.162//20.01.2017, emise de SC ICPET TURBO SA. Obliga parata sa plateasca reclamantului, incepand cu data de 01.02.2017, diferentele dintre pensia recalculata conform prezentei hotarari si pensia efectiv incasata. Cu apel in 30 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VIII-a. Pronuntata in sedinta publica astazi, 06.02.2018.”, a fost verdictul. După această primă victorie în instanță, Eugeniu Cristea a apelat din nou la Tribunalul București, în februarie 2019, contestând decizia de pensionare. De data aceeasta, verdictul judecătorilor i-a fost defavorabil: “Respinge actiunea, ca neintemeiata. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Bucureşti - Secţia a VIII a. Pronunţată azi 31.05.2019, in sedinta publica”. Tatăl Gabrielei nu a făcut apel, astfel că a pierdut procesul. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Cine e bărbatul pentru care Raluca Pastramă divorțează de Pepe? Cu el l-ar fi înșelat

Andreea Bălan, anunțul uriaș care îi va lua prin surprindere pe fani: Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva

Cum arată Gabriela Cristea de când nu mai apare la TV! Imagini din locuința vedetei

Momente critice pentru Gabriela Cristea. Ce se întâmplă chiar acum în faţa casei sale: "Ţara arde şi..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies