O nouă lovitură năucitoare pentru familia Clejanilor, după ce s-a demonstrat că Margherita a consumat substanțe interzise! Fiscul i-a avertizat pe părinții ei să-și plătească datoriile!

Fiscul i-a avertizat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, a căror firmă are restanțe la stat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fiscul i-a avertizat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, care dețin firma Clejani Music SRL, prin intermediul careia isi desfasoara activitatea muzicala. Numele firmei apare pe o listă emisă pe 12 iunie 2020 de către Administratia Sector 5 a Finantelor publice, intitulată anunț colectiv. „In temeiul art.47 alin.(5) din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, va comunicam ca au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili”, se arată în documentul în care este menționată și Clejani Music SRL. (vezi cum și-a bătut joc fostul iubit al Andreei Mantea de Margherita de la Clejani)

Citeste si: Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: Viorica de la Clejani, criză de nervi după ce a văzut rezultatul analizelor Margheritei

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

În dreptul firmei Clejanilor este trecută explicația “act administrativ-decizie accesorii”, datată 20 ianuarie 2020. „Deciziile referitoare la obligațiile de plată accesorii se emit, trimestrial, pentru toți debitorii, cu excepția celor care înregistrează obligații fiscale care fac obiectul înlesnirilor la plată. Deciziile referitoare la obligațiile de plată accesorii reprezentând penalități de întârziere se emit o singură dată, trimestrial, pentru obligațiile fiscale principale care au împlinit 90 de zile de la scadență, cu excepția situației în care acestea au fost stinse parțial sau total, după caz.”, se arată pe site-ul ANAF.

Fiscul i-a avertizat pe Viorica și Ioniță de la Clejani. Restanțele firmei sunt de 120.000 de euro

În document nu se arată cât de mari sunt restanțele Clejani Music SRL. La Ministerul de Finanțe, ultimele rezultate arată că, la finalul lui 2019, firma înregistra datorii de 571.229 lei, adică de aproximativ 120.000 de euro.  Fata Clejanilor a așteptat cu sufletul la gură rezultatele de la INML și chiar dacă acestea ar fi putut și plătite de tatăl ei, acesta e refuzat. Astfel, Brigada Rutieră a achitat 1.200 de lei pentru a primi rezultatul probelor biologice ale Margheritei.

Ea a primit rezulatele testelor de sânge de la INML săptămâna trecută. Acestea au dezvăluit că vedeta consumase un cocktail de substanțe înainte de a se urca la volan.  Margherita consumase anterior și alte substanțe, unele dintre ele prezente în diferite medicamente. Sursele Gândul.ro spun că Marga ar fi consumat cel puțin patru substanțe interzise, printre care se numără cocaina și metadona.

Fiscul i-a avertizat pe Viorica și Ioniță de la Clejani. Margherita a fost testată cu Drugtestul

Chiar în ziua în care a apărut știrea, Margherita a postat pe pagina sa de socializare o fotografie care o înfățișează tristă. “Melancolia este fericirea de a fi trist!!! Oare, cine ar putea "asa"?”, a scris Margherita. „Nu melancolia este fericire ci un cocktail de drogulete....dupa care sa mai si conduc”, a comentat un internaut.

Margherita de la Clejani a ajuns în atenția presei după ce la sfârșitul lunii mai a intrat cu mașina într-un autotorism parcat regulamentar de pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. Fiica Clejanilor a trezit suspiciuni în rândul anchetatorilor ajunși la fața locului, astfel că a fost testată cu aparatul etilotest. Pentru că rezutatul a ieșit negativ, dar totuși fata nu se comporta normal, oamenii legii au decis să o testeze și cu Drugtestul, rezultând că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Rezultatele analizelor de sânge de la INML au fost predate poliției.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Noi dezvăluiri șocante despre adicția Margheritei. Ce făcea fata Clejanilor la petreceri: „Uneori halucina, o lua pe arătură...”

Margherita de la Clejani se curăță de substanțe interzise cu apă sfințită! ”Beau tot timpul agheasmă”! Vedeta ține licoarea în living și își servește invitații cu ea

Rețeta corectă pentru salata de varză. Cum o prepari pentru a te bucura de un gust deosebit

Margherita de la Clejani, dans lasciv la bară! Artista nu are nicio jenă după aflarea rezultatelor INML

Margherita, taxată dur de Dani Oțil. Prezentatorul TV s-a luat de fiica Clejanilor în direct: „O să fiu sincer cu tine...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies