O nouă lovitură pentru Brigitte, după scandalul cu fiul ei! Veniturile ei au intrat în atenția Fiscului!

Brigitte Pastramă a fost notificată de Fisc, în legătură cu plata unor impozite.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Brigitte Pastramă a fost notificată de Fisc pe 9 iunie 2020. Numele ei se află pe o listă întocmită de Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice.

”În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunțul colectiv. În dreptul numelui lui Brigitte este scris „Decizie de impunere anuala 06-06-2018”. În ultimii ani, ANAF a trimis decizii de impunere pentru diferenţele din impozitul pe venit şi contribuţiile la pensii şi sănătate calculate retroactiv.

Citeste si: Fiul lui Brigitte a spus varianta lui despre spargerea si furtul de la casa mamei

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă i-a dat emoții uriașe cu examenul de Bacalaureat! Robert Sfăt a fost la un pas să pice BAC-ul acum un an!

Citeste si: Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

WOWbiz.ro a relatat, în 2019, că Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Servicului de executare silită al ANAF.

Brigitte are un salon în care organizează evenimente pentru copii, care îşi derulează activitatea prin intermediul firmei „Mondo Kids Expert SRL”. Numele „Mondo Kids Expert SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice. Pe numele „Mondo Kids Expert SRL” a fost emisă o somaţie/titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019.( vezi ce spune sora lui Brigitte despre scandalul din familie)

Brigitte Pastramă a fost notificată de Fisc. Fiul a acuzat-o că nu i-a dat partea sa din avere

Scandalul dintre Brigitte și fiul ei, Robert Sfăt, a fost în prim-plan în această perioadă. Robert își acuză mama că nu îi dă partea sa din averea rămasă după moartea tatălui său, Octavian Sfăt. Adevărul despre moștenirea lăsată de Octavian Sfăt este greu de aflat de Robert Sfăt, care a rămas orfan de tată când avea doar doi ani. Însă, Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, are o procură pe care a semnat-o anul trecut, când abia devenise major, prin care o împuternicește pe mama lui să vândă o casă din Timișoara, al cărui copropietar era, iar conform procurii, Brigitte Pastramă trebuia să-i dea fiului ei suma de 54.000 de euro.

”Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.red Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aștept să văd dacă mi-i aruncă și pe ăia.(...) A investit bani în operații estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moștenirea ”, a declarat Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, în emisiunea lui Dan Capatos.

Brigitte Pastramă a fost notificată de Fisc: "Eu îmi asum toată vina"

Cu ochii în lacrimi, Brigitte a precizat că își asumă o parte de vină și că îl iubește pe fiul ei, chiar pentru tot ce a spus despre ea în ultima perioadă. "Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina, și îmi pare rău că nu înțelege că eu îi vreau binele. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arat lucrul acesta. Atunci când a venit în București, Roby (Robert) a fost un baiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țara, mai mulți ani la rând la înot.", a spus în cadrul unei emisiuni.

Brigitte susține că Robert Sfăt a avut parte de gardă de corp pentru a fi păzit să învețe.  "Noi am luat pază, 24 din 24 de ore ca el sa poata lua  Capacitatea. Noi umblam prin baruri ca să atenționăm patronii de Bar, că el are treisprezece ani și că nu au voie să-i dea alcool. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciunea ca astfel încât să aleagă lângă el persoane care să-l influențeze pozitiv. Pentru că eu, daca el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele.", a mai spus Brigitte Sfăt în carul aceluiași interviu.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Pastramă, acuzații grave de adresa fostului soț, Ovidiu Torj: „M-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat”

Brigitte Pastramă, declarații șocante înainte de scandalul cu fiul ei! ”Am pierdut 16.000 de euro lunar”

Ilie Năstase și Ioana Simion nu pierd timpul deloc! După ce s-au căsătorit au și dat vestea cea mare: „O fetiță”

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Alertă maximă în EUROPA! A început cu o EXPLOZIE la... Vestea cruntă a venit chiar acum

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

George Simion, comparat cu Putin. Scandalul momentului în politică

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies