O nouă lovitură pentru Nicuşor Iordan, după scandalul sexual cu fiica lui Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară a intrat în atenţia Fiscului!

Nicuşor Iordan a intrat în atenţia Fiscului, acesta având de achitat dobânzi şi penalităţi.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Nicuşor Iordan a intrat în atenţia Fiscului chiar în perioada în care s-a declanşat scandalul cu fiica lui Aurelian Preda. Ana Maria l-a acuzat pe Iordan de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.

”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Ana Maria Preda. ( citeşte amănunte despre viaţa neştiută a lui Aurelian Preda)

Citeste si: Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda- Ce a spus cântărețul

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Nicuşor Iordan a intrat în atenţia Fiscului: "Resping toate acuzațiile care mi se aduc" 

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât.

Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!   Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”,  a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare. 

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Aurelian Preda s-a îmbolnăvit după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Ana Maria suferă de depresie şi anxietate!

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Acest vaccin ar trebui INTERZIS! Lovitură uriașă pentru cei care s-au vaccinat cu el

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Crimă șocantă. Copiii au fost împușcați în inimă și gât. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies