O nouă modă face ravagii printre adolescente! Uite ce mananca pentru a nu pune calorii pe ele - NU INCERCATI ACASA

După ce Bria Murphy, fiica în vârstă de 23 de ani a actorului Eddie Murphy, a recunoscut că a văzut fotomodele consumând gheme de vată înmuiate în suc pentru a rămâne slabă, practica aceasta devine tot mai populară în rândul tinerilor. Medicii avertizează că "dieta ghemelor de vată" este extrem de periculoasă pentru sănătate.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDescrisă în detalii pe forumuri unde îşi fac veacul tinerelor şi în clipuri postate pe YouTube, noua dietă implică înghiţirea a până la cinci gheme de vată înmuiate în suc de portocale, pentru a crea o iluzie de saţietate fără consumul de calorii, scrie Daily Mail.

Medicii avertizează însă că această practică, tot mai populară în rândul tinerelor, poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate. Ghemele de vată sunt alcătuite din fibre de poliester care conţin o mulţime de substanţe chimice. "Este ca şi cum ţi-ai înmuia tricoul în suc de portocale şi l-ai înghiţi. Nimic bun nu poate ieşi din asta", spune Brandi Koskie, redactorul-şef al site-ului Diets in Review.

Malnutriţia nu este singurul risc avertizează medicii, care atrag atenţia că ghemele de vată pot ajunge să obstrucţioneze tractul intestinal, informeaza realitatea.net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate