O nouă nuntă la Puterea Dragostei! Nici nu se știa că are iubită și acum a anunțat că se însoară! Despre cine e vorba?

O nouă nuntă se anunță la Puterea dragostei. Un fost concurent a făcut anunțul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Se pregăteste de o nouă nuntă la Puterea dragostei. Iar anul viitor ar putea să fie plin de astfel de evenimente în rândul celor de la Puterea Dragostei, după nunta anunțată a lui Mary cu Robert, a Siminei cu Alex Zănoagă și chiar a lui Bernadett cu Philip. Noua nuntă anunțată de la Puterea Dragostei este a lui Raju, cântărețul care a fost concurent în sezonul 2.

fara descriere

Raju a ieșit din show-ul Puterea Dragostei fără să-și găsească o iubită printre concurente. A rămas prieten cu mulți de la Puterea Dragostei, iar recent a fost nașul băiețelului Siminei.

Citeste si: Noi imagini de la botezul lui Dominic! Surpriza delicioasă a serii: primul tort al lui Dominic

Citeste si: Momente emoționante pentru Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat la botezul micuțului. Imagini în exclusivitate

fara descriere

Nuntă la Puterea Dragostei. Raju a fost la botez cu iubita lui, Bianca, iar relația lor este serioasă. Frumoasa brunetă care a fost alături de Raju, nașa micuțului Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă va deveni soția artistului. ”Raju se însoară la anul”, a dezvăluit o fostă concurentă de la Puterea dragostei, dându-l de gol astfel pe Raju.

Citeste si: Inca un bebelus la Puterea dragostei! O concurenta, insarcinata: "Va fi cel mai dulce copilas"

fara descriere

Raju de la Puterea dragostei, colaborări muzicale cu Thalida și Alex Zănoagă

Raju, înainte de a ajunge la Puterea Dragostei, s-a făcut cunoscut în lumea muzicală, fiind cântăreț de rap. Raju a fost concurent la Puterea Dragostei sezonul 2, iar după eliminarea lui din competiție a scos mai multe piese, dar a colaborat și cu alți colegi de la Puterea dragostei.

Raju și Thalida au colaboart initial, cei doi lansând o frumoasă melodie la scurt timp după ce Raju a plecat de la Puterea Dragostei. La acel moment s-a spus că între Thalida și Raju ar fi mai mult decât o colaborare profesională, însă cei doi au infirmat zvonurile. Apoi, Raju l-a ajutat pe Alex Zănoagă să se lanseze în muzică și așa s-a născut prietenia celor doi, iar acum Raju a devenit parte din familia Siminei cu Zănoagă, după ce le-a botezat băiețelul.(Vezi imagini de la botezul lui Dominic, băiețelul Siminei si al lui Alex Zănoagă de la puterea Dragostei)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate