O nouă oportunitate pentru Radu Ștefan Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. va fi jurat la o emisiune. „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”

Fiul lui Ștefan Bănică va fi jurat într-o emisiune de talente pentru copii

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o emisiune de talente pentru copii. Tânărul a dezvăluit că va face parte dintr-un nou proiect și va putea fi urmărit pe micul ecran începând de weekendul următor.

Acesta a mărturisit că nu a cerut sfatul nimănui, ci a preferat să-și negocieze singur contractul.

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 20 de ani, este foarte dedicat carierei sale. Tânărul este student în an terminal la UNATC și și-a făcut debutul și în lumea afacerilor, fiind proprietarul unei cafenele din centrul Capitalei. De curând, fiul lui Ștefan Bănică a anunțat că va face parte din juriul unui concurs de talente pentru copii, iar termenii contractului și i-a negociat singur, neavând nevoie de ajutorul nimănui.

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de talente pentru copii

Radu Ștefan Bănică nu este străin de viața de celebritate sau de lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, tânărul a fost invitat la mai multe emisiunii și a participat și la un concurs de talente.

Fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit că va face parte din juriul unei noi emisiuni de talente, iar prima ediție a show-ului se va difuza în acest weekend.

Emisiunea se desfășoară sub forma unui concurs de talente pentru copii, iar Radu Ștefan Bănică va juriza numerele de actorie.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citește și: Ce meserie are Radu Bănică, la doar 20 de ani: „Sunt în priză de dimineața până seara”. Tânărul vrea să-și facă tatăl mândru

Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n. red. din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti,), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a explicat Radu Ștefan Bănică, într-o apariție TV.

Radu Ștefan Bănică nu a mai lucrat cu copii, dar are experiență

Tânărul  a mărturisit că nu a mai lucrat cu copii, însă datorită celor doi frați mai mici, a acumulat destulă experiență pentru a se adapta formatului emisiunii.

Citește și: Celebritatea tatălui i-a creat probleme lui Radu Bănică în trecut. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost la un pas de a părăsi România: "Nu-i așa lapte și miere, cum crede toată lumea"

Nu am mai lucrat până acum, însă am acasă doi fraţi mai mici (n.red.: Ana Violeta – care împlineşte la 15 decembrie vârsta de 15 ani şi este sora pe care o are din căsătoria tatălui său cu Andreea Marin şi Alexandru – în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, care este fratele pe care îl are din actuala căsătorie a tatălui său cu Lavinia Pârva). Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele”, a mai adăugat tânărul.

Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Celebritatea tatălui i-a creat probleme lui Radu Bănică în trecut. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost la un pas de a părăsi România: "Nu-i așa lapte și miere, cum crede...

Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”. Cine îi va interpreta pe Mihai și Dana

Cum sună vocea lui Radu Bănică. Îi calcă pe urme tatălui său

A murit astrologul Mădălina Manole! Vestea subită i-a cutremurat pe cei apropiați: „A plecat aseară într-o lume mai bună”

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar acum! Decizia luată de liderul de la Kremlin: VOR NEGOCIA

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Ținuta purtată de regele Charles la încoronare va stârni un mare SCANDAL. E fierbere mare la Buckingham

Cum sună vocea lui Radu Bănică. Îi calcă pe urme tatălui său

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies