O nouă oportunitate pentru Radu Ștefan Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. va fi jurat la o emisiune. „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”

Fiul lui Ștefan Bănică va fi jurat într-o emisiune de talente pentru copii

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o emisiune de talente pentru copii. Tânărul a dezvăluit că va face parte dintr-un nou proiect și va putea fi urmărit pe micul ecran începând de weekendul următor.

Acesta a mărturisit că nu a cerut sfatul nimănui, ci a preferat să-și negocieze singur contractul.

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 20 de ani, este foarte dedicat carierei sale. Tânărul este student în an terminal la UNATC și și-a făcut debutul și în lumea afacerilor, fiind proprietarul unei cafenele din centrul Capitalei. De curând, fiul lui Ștefan Bănică a anunțat că va face parte din juriul unui concurs de talente pentru copii, iar termenii contractului și i-a negociat singur, neavând nevoie de ajutorul nimănui.

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de talente pentru copii

Radu Ștefan Bănică nu este străin de viața de celebritate sau de lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, tânărul a fost invitat la mai multe emisiunii și a participat și la un concurs de talente.

Fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit că va face parte din juriul unei noi emisiuni de talente, iar prima ediție a show-ului se va difuza în acest weekend.

Emisiunea se desfășoară sub forma unui concurs de talente pentru copii, iar Radu Ștefan Bănică va juriza numerele de actorie.

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Citește și: Ce meserie are Radu Bănică, la doar 20 de ani: „Sunt în priză de dimineața până seara”. Tânărul vrea să-și facă tatăl mândru

Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n. red. din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti,), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a explicat Radu Ștefan Bănică, într-o apariție TV.

Radu Ștefan Bănică nu a mai lucrat cu copii, dar are experiență

Tânărul  a mărturisit că nu a mai lucrat cu copii, însă datorită celor doi frați mai mici, a acumulat destulă experiență pentru a se adapta formatului emisiunii.

Citește și: Celebritatea tatălui i-a creat probleme lui Radu Bănică în trecut. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost la un pas de a părăsi România: "Nu-i așa lapte și miere, cum crede toată lumea"

Nu am mai lucrat până acum, însă am acasă doi fraţi mai mici (n.red.: Ana Violeta – care împlineşte la 15 decembrie vârsta de 15 ani şi este sora pe care o are din căsătoria tatălui său cu Andreea Marin şi Alexandru – în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, care este fratele pe care îl are din actuala căsătorie a tatălui său cu Lavinia Pârva). Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele”, a mai adăugat tânărul.

Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Celebritatea tatălui i-a creat probleme lui Radu Bănică în trecut. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost la un pas de a părăsi România: "Nu-i așa lapte și miere, cum crede...

Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”. Cine îi va interpreta pe Mihai și Dana

Cum sună vocea lui Radu Bănică. Îi calcă pe urme tatălui său

Reacția Alinei Pușcău, după ce a aflat că un fan a scris o carte despre viața ei: „Obsedat. Nici nu mă cunoaște”

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Realția dintre Gina Pistol și Smiley atârnă de un fir de ață. Ce se întâmplă între cei doi

Cum sună vocea lui Radu Bănică. Îi calcă pe urme tatălui său

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies