O nouă tragedie în România. Un tânăr de 24 de ani a fost găsit spânzurat într-un dulap! Familia îl dăduse dispărut

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost găsit spânzurat în Iași, în dulapul unui apartament din complexul River Towers.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Potrivit bzi.ro, el s-ar fi spânzurat de suportul de umerașe. Tânărul a fost găsit în stare de putrefacție, într-un bloc din complexul River Towers, aflat pe Bulevardul Chimiei din Iași.

Tânărul era originar din Bacău. În urmă cu mai mult timp, familia îl dăduse dispărut. Potrivit primelor informații, tânărul ar fi închiriat un apartamentde pe bulevardul Chimiei, acolo unde și-a luat viața. Nu se cunosc motivele pentru care a recurs la un asemenea gest, el nelăsând niciun bilet în care să-și explice decizia radicală.

Criminaliștii au sosit la fața locului și au deschis o anchetă, mai informează sursa citată. 

fara descriere

Tragedie în Mamaia! Un băiat de 16 ani din Craiova s-a înecat!

O altă tragedie a avut loc astăzi în Mamaia. Un băiat de 16 ani din Craiova s-a înecat astăzi, la scurt timp după ce a ajuns la plajă cu colegii.

Băiatul era venit la mare împreună cu un profesor de sport şi câţiva colegi. Adolescentul de 16 ani sosise pe litoral ieri, iar astăzi tocmai ajunseseră toţi pe plaja din Mamaia când a decis, împreună cu câţiva colegi, să intre în apă. La un moment dat, colegii lui au anunţat că l-au pierdut din raza lor vizuală.

Adolescentul înecat şi colegii lui, împreună cu profesorul de sport de la Colegiul Militar Craiova, veniseră pe litoral pentru a participa la o şcoală de vară la Academia Navală la care participă mai multe licee cu profil militar din toată ţara.

S-a pornit o acţiune de căutare a băiatului din Craiova. Mai mulţi scafandri şi autospeciale SMURD au intervenit pentru a-l găsi pe adolescentul dispărut în apele Mării Negre.

Aceasta este cea de-a doua tragedie pe litoral de anul acesta. În urmă cu două săptămâni, o femeie de afaceri din Bucureşti s-a sinucis în apele Mării Negre. Înainte să încheie socotelile cu viaţa, ea a lăsat un bilet de adio.

Sursa foto: bzi.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate