O pacientă dintr-un spital din Arad a trăit șocul vieții! O colegă de salon a murit sub ochii ei: „Au venit doi bărbați cu doi saci negri și am zis că o bagă pe femeie în ei. M-am cutremurat, un șoc!”

O pacientă a unui spital din Arad a trăit o dramă. O colegă de salon a murit sub privirile ei și ale celorlalte colege fără ca medicii să intervină.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

O femeie din Arad a relatat în cadrul unei emisiuni tv că a trecut prin clipe de coșmar la spital. Una dintre colegele ei de salon care a fost depistată pozitiv cu coronavirus a murit în chinuri fără ca personalul medical să încerce să o ajute.

„Eu am fost internată pe 2 seara. Pe la ora 10 seara, a venit doamna Emilia, care se simțea rău. Tușea noaptea, nu am dormit deloc, nici eu, nici colega mea. Dimineața a tușit cu sânge, am chemat asistenta și i-am spus să facă ceva să o ajute. Asistenta a spus că nu are ce să-i facă, că asta e boala. Nu a venit niciun medic. i-am dat apă, am ajutat-o. M-am spălat, m-am dezinfectat. Seara s-a simțit tot mai rău. A zis că vrea să chem asistenta să i se facă insulina. Era conștientă, vorbea.”, a început femeia să povestească.

Citeste si: Sfârșitul tragic al ambulanțierului din Suceava. A murit, singur, în casă, în timp ce vorbea cu fiica lui la telefon

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Femeia a mai povestit că după ce i-a fost făcută insulina pacientei, aceasta a cerut să se stingă becul din salon pentru că se simțea rău. În secunda doi a urmat un întreg coșamar. Femeia a căzut pe podea și a fost lăsată acolo fără ca vreun medic să pună mâna să o ajute.

Citeste si: Elena, o asistentă medicală româncă, a murit printre străini în lupta cu coronavirusul: „Și-a dedicat trupul și sufletul pacienților, nu s-a oprit niciodată"

Pacientă din Arad lasată să moară și băgată într-un sac

„Am chemat asistentă, doamna Emilia era jos. A plecat asistentă, a venit altă după 15 minute. A venit infirmiera. Era asistentă șefă, asistenta și infirmiera. Nu au vrut să pună mâna pe ea. Mi-au zis, mie și celorlați, să ne întoarcem cu fața la perete. Așa am stat o oră și jumătate. Eram doar eu cu colega mea și cu doamna care murise. Au lăsat-o să moară ca un câine. Au lăsat-o jos, pe ciment, au acoperit-o cu un cearceaf. Ea era cu coronavirus, soțul avea coronavirus, sora ei, care era asistentă medicală, la TBC, avea coronavirus. Ei i-au făcut test rapid și i-a ieșit că era pozitivă. Noi am ieșit din salon după o oră și jumătate. Ne-au întrebat de ce am ieșit din salon. Au venit în cealaltă zi și au dezinfectat. Mie azi mi-a venit rezultatul testului, era negativ.
Au venit doi bărbați cu doi saci negri și am zis că o bagă pe femeie în ei. M-am cutremurat, un șoc!

Citeste si: Ministrul Sănătății a emis un nou ordin privind managementul după decesul pacienților infectați cu noul conoravirus

Eu azi m-am externat. Am cerut să mi se facă un test și mi s-a spus că nu mi se face, că se face doar la cei care sunt pozitivi și că să stau 14 zile izolată. Rușine să vă fie, rușine să fie la tot sistemul medical, ne lăsați să murim ca niște câini. Eu stau 14 zile în coșmar, nu știu dacă sunt infectată sau nu.”, a spus femeia.

Urmatorul articol
Citește și:

Surori gemene moarte la câteva zile distanță, după ce s-au infectat. Fratele lor, în stare gravă tot cauza COVID-19

Când scăpăm de coronavirus? Calculele de ultimă oră pun pe jar românii

Rona Hartner, mesaj îngrijorător. După ce a învins cancerul, acum se întâmplă asta: „Realmente în contact cu microbul”

Am descoperit cea mai urâtă pisică din lume. Nu lăsați copiii și pensionarii să vadă galeria de poze

Nicolae și-a ucis în bătaie iubita! Florentina s-a stins din viață, iar ucigașul a ajuns la un spital de psihiatrie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies