O parte din acoperișul unui mall din Arad s-a prăbușit! Incidentul s-a produs pe timul nopții, când nu se aflau clienți

Până luni dimineață, complexul comercial era deja curățat și gata să primească clienți

Distribuie pe:

Autor: Madalina Kovacs


In articol:

Catastrofă de proporții! O parte din tavanul unui centru comercial din Arad s-a prăbușit, noaptea trecută. Acoperișului i se făcuseră recent niște reparații, însă, în pofida acestora tot s-a prăbușit. 

Tavanul unui compex comercial din Arad s-a prăbușit

Norocul a fost că acoperișul a cedat în timpul nopții, în jurul orei 23, când nu se aflau clienți în mall și astfel un dezastru mai mare a fost evitat.

Se pare că acoperișul s-a spar în mai multe bucăți care au căzut pe holurile etajelor II, I și parter. Cel mai afectat a fost etajul I, unde intrările în mai multe magazine au fost complet distruse.

Autoritățile iau în calcul posibilitatea ca muncitorii, care au venit să repare acoperișul, nu l-au fixat atât de bine, iar după finalizarea lucrărilor care mascau instalațiile electrice și de încălzire, acesta a cedat și a rezultat această pagubă.  

„Acest lucru era de așteptat să se întâmple. Eu am atras atenția administratorilor că tavanul de sticlă prezintă crăpături și că acest fapt ar putea genera o catastrofă. Atrium Mall a ajuns o cutie de carton. Din cauza modificărilor din ultima perioadă în incinta mall-ului, s-a ajuns ca unele părți ale tavanului de la etajul unu să cedeze din cauza trepidațiilor de la utilajele folosite de muncitori în acest scop”,a declarat un specialist în construcții. 

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

atrium mall
Luni dimineață, mall-ul a fost curățat și era gata să primească clienți[Sursa foto: Antena 3]

Nici acum administratorii mall-ului nu au explicat motivul real al prăbușirii, iar pe pagina oficială de Facebook a centrului comercial nu este nicio informație legată de incident, iar acest lucru i-a nemulțumit pe clienți.

Luni dimineaţa, mall-ul era deja curăţat și gata să îşi reaia activitatea.

Citeste si:Patru motive sa alegi pantofii din piele naturala

„Tavanul, ați pus tavanul”, se întreabă un client.

„Să cadă tavanul de noi? De ani de zile la intrarea în parcarea acoperită stau să cadă din perete pe maşini bucaţi din zid.

Se vede că nu sunteţi prea interesaţi de siguranţa cumpărătorilor. Era omeneşte sa dati un comunicat referitor la ce s-a întamplat şi ce masuri aţi luat pentrut a nu se mai întampla. Pana atunci , pe mine sigur m-aţi convins să nu mai va trec pragul” , mai spune un alt client. 

Atrium Mall din Arad s-a deschis pe 23 martie 2010, are trei niveluri, 150 de spații comerciale și 67.500 de metri pătrați. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Puterea dragostei 12 ianuarie. Mădălina a răbufnit: „Eu și George nu o să...”

Berna de la Puterea dragostei, prima reacție despre sarcină! A confirmat sau nu că este însărcinată?

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies