O persoană apropiată jurnalistei Cristina Țopescu face dezvăluiri incredibile! "NIMENI NU TE-A IUBIT!"

Cristina Țopescu a murit fulgerător și a lăsat în urmă foarte multe semne de întrebare la care nu pot răspunde nici cei mai dragi oameni ai ei.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Moartea fulgerătoare a jurnalistei Cristina Țopescu cutremură o țară întreagă. Noi detalii apar în cazul dispariției vedetei tv.

Cea mai bună prietenă a Cristinei Țopescu, alături de care și-a petrecut Crăciunul, face dezvăluiri triste.

Ce spune cea mai bună prietenă a Cristinei Țopescu

Deși vecinii spun că nu au mai văzut-o pe 19 decembrie, prietena cea mai bună a Cristinei Țopescu prezintă ultimele imagini cu jurnalista în viață. Cele două prietene au petrecut Crăciunul împreună, ea fiind cea care a și sunat la 112 pentru a semnala absența Cristinei de atâta vreme.

După aflarea veștii morții fulgerătoare, care lasă în spate o mulțime de întrebări care par fără răspuns, prietena Cristinei a postat pozele cu jurnalista pe Facebook, la care a adăugat și un mesaj cutremurător.

fara descriere

Citeste si: Ce s-a găsit la intrarea în casa jurnalistei Cristina Țopescu! Ce dramă trăia fiica lui Cristian Țopescu

Citeste si: Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

Citeste si: BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

„Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU. Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, arată mesajul postat de prietena cea mai apropiată a Cristinei Țopescu.

De altfel, prietena jurnalistei Cristina Topescu susține că aceasta a fost abandonată de toți cei care se numeau "prieteni".

"Doar lumânarea de la mine. NIMENI nu s-a gândit să îi aducă LUMINĂ! "Prietenii" care se laudă azi cu relația cu ea NU ȘTIAU nici unde stă! Cristina NU s-a sinucis! Și nu a omorât-o nimeni!", spune femeia care îi administra contul de Facebook jurnalistei.

fara descriere

Ce spun legiștii despre moartea Cristinei Țopescu

Ipoteza sinuciderii a fost luată în calcul de către medicii legiști, mai ales că în stomacul Cristinei s-au găsit medicamente. Însă până acum, nu se știe nimic sigur despre cauza morții jurnalistei, însă se crede că ea a suferit un atac cerebral.

Primele păreri indicau un atac de cord, însă în urma investigațiilor amanunțite s-a descoperit că inima Cristinei Țopescu nu i-a fost afectată.

Cristina Țopescu a fost descoperită moartă duminică seară, după mai multe săptămâni de absență totală. Autoritățile au găsit-o întinsă în pat, în pijamale și acoperită de o pătură, semn că jurnalista a murit în somn.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate