O pisică și-a cărat puiul bolnav până la spital. Reacția emoționantă a felinei când primul medic i-a ieșit în cale

O felină a reușit să stârnească emoții pentru angajații unui spital din Turcia.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Episod memorabil la un spital de urgențe din Turcia, după ce o pisică maidaneză și-a făcut apariția împreună cu puiul ei pe care îl cărase tocmai până în holul spitalului.
Imaginile au fost surprinse la sfârșitul lunii aprilie și, din primele informații, se pare că puiul de pisică era bolnav.
De altfel, pisica nu și-a lăsat puiul jos până când nu și-a făcut apariția un medic. În acel moment, felina a dat drumul puiului bolnav la picioarele angajatului din spital.

fara descriere

Imaginile au devenit virale imediat. Un utilizator care susține că s-a aflat la spitalul la care a venit pisica a menționat că puiul de felină avea, într-adevăr, nevoie de îngrijiri medicale.
Puiul de pisică a primit îngrijirile necesare, mulțumită unui medic veterinar care se afla și el printre personalul medical.

fara descriere

Caz rar in lume de la izbucnirea pandemiei: O pisica, infectata cu coronavirus de la stapanul bolnav

În Belgia, descoperirea unui caz "confirmat" la o pisică a fost făcută de cercetătorii de la Facultatea de Medicină Veterinară din Liège (est), au explicat vineri autorităţile sanitare în timpul unei conferinţe de presă.

Este vorba despre "un caz izolat" care poate apărea după "un contact apropiat între animal şi omul infectat", a subliniat medicul Emmanuel André, purtător de cuvânt al autorităţilor cu privire la această pandemie.

Virusul poate să se transmită de la om la animal dar "nu există motiv să credem că animalele ar putea fi vectori ai epidemiei în societatea noastră", a insistat medicul, adăugând analizele ştiinţifice făcute în lume în această privinţă.

La Hong Kong, "câinii nu prezintă niciun simptom", în timp ce în Belgia "pisica suferea de probleme respiratorii şi digestive", a afirmat Agenţia federală belgiană pentru siguranţa lanţului alimentar (Afsca) într-un comunicat.

Până în prezent, nimic nu indică că un animal domestic poate transmite virusul la om sau la alte animale de companie", a mai precizat autoritatea publică.

"Riscul de transmitere a virusului de la animalele domestice la om este meglijabil în raport cu riscul de transmitere prin contact direct între oameni", a adăugat Afsca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate