O poveste de viaţă incredibilă! Phelipe şi Matteo, prieteni adevăraţi trecuţi prin focul vieţii

Sunt doi artişti care se bucură de celebritate, însă înainte de a cunoaşte faima, Phelipe şi Matteo au trecut prin momente dificile, despre care puţini ştiu.

Autor: T.S.

Dacă acum se bucură de un succes răsunător şi de bani, în trecut, cei doi au fost nevoiţi să îndure multe sacrificii, despre care au vorbit la WOWbiz.


”Cred că sunt vreo zece ani de când ne cunoaştem. A existat un studio, în Cotroceni şi acolo ne-am întâlnit mai mulţi: Tom Boxer, Connect-R, Shift, mulţi. Am rămas prieteni, însă între timp ne-am creat studiouri.

A trebuit să găsesc un spaţiu în care să stau şi aveam un salariu destul de mic. Aveam salariu cinci mlionae şi chiria era 3. Am stat la Matteo o perioadă.”, a povestit Phelipe, care a fost completat de Matteo: ” Compuneam împreună până dimineaţa.”, a mai spus el.


”Chiar şi acum, când am răzbit în muzică, mama m-a criticat. Mi-a zis: ”foarte frumos ce faci, dar nu vrei să te apuci de ceva serios?”
, a povestit Matteo.

”Am împărţit acelaşi pat, ca fraţii. Am împărţit şi mâncare şi multe. Eu dormeam la margine, aşa îmi amintesc.”, a spus Phelipe, în timp ce Matteo a dezvăluit că şi-au încurcat chiar şi şosetele: ”Mama avea grijă de treaba asta.

Mergeam în cluburi, beam bere toată noaptea. Mai pierdeam şi nopţile. Îmi amintesc că s-a făcut Mateuţ...la un party a lui Moga.”, a mai povestit Phelipe.

”M-am trezit într-o altă casă, după un party, cu un străin lângă mine. M-am trezit cu fratele lui lângă mine şi m-a întrebat ce caut la el în casă.”, a mai dezvăluit Matteo.

Află totul despre povestea de viaţă a celor doi artişti, mai sus!

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Sarcina a rotunjit-o bine de tot pe Adda! Cum arata artista in costum de baie, de cand a nascut?

Interviu memorabil! Cum a reactionat Denisa atunci cand Teo a intrebat-o daca e deranjata de apelativul 'Manelista'? "Nu ma cheama in buletin asa..."

Legătura incredibilă dintre Mirela Boureanu Vaida şi preotul Cristian Pomohaci

Horoscop Zilnic Miercuri 12 Mai 2021: Nativii Fecioară vor avea parte de o schimbare în viețile lor

Decizie fără precedent a Rusiei la adresa României! Vladimir Putin își manifestă fățiș ostilitatea!

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

S-a demonstrat științific: norocul chiar există. Cum să-l atragi în viața ta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies