O proaspătă mămică îl acuză pe ginecolog că i-a pus în pericol viața pentru că nu i-a convenit șpaga primită!

O femeie face acuzații grave! Ea a fost la un pas de moarte, după ce a fost externată din maternitate. A ajuns de urgență la ATI la o altă unitate medicală.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Spaga este o veche practică cu care românii i-au obișnuit pe medicii. Deși cadrele medicale nu au voie să primească atenții din partea pacienților, mulți bolnavi se plâng că dacă nu le oferă bani medicilor sau asistentelor nici măcar nu se uită la ei.

Mai există cazuri în care acestora să nu le convină suma primită și să nu-și mai facă meseria. 

Este cazul și unei proaspete mămici. Femeia a născut gemeni prin cezariană și, bineînțeles, așa cum este obiceiul, a avut grijă și ca medicul să primească ceva pe lângă. 190 de euro a fost șpaga pe care femeia i-a dat-o pentru a avea grijă de ea înainte, în timpul și după naștere. Doar că se pare că ginecologului nu prea i-a convenit suma primită, așa că nu și-a îndeplinit nici el toate atribuțiile. 

Mama și bunica gemenilor fac afirmații șocante 

Pentru că mama are o boală de sânge, ea le-a solicitat să fie exminată și după operație, dar medicul a refuzat să mai verifice. Ea a fost externată, iar la scurt timp a ajuns direct pe secția de Terapie Intensivă, iar viața ei atrna de un fir de păr. 

„Mă simt îngrozitor, sufetul îmi plânge. Nu am putut să fiu lângă ei atunci când a trebuit să îi alăptez, să îi ţin în braţe, pentru că medicul nu a fost suficient de mulţumit de atenţia mea. Nu mi-a verificat niciodată operaţia”, a declarat mama bebelușilor. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mama femeii spune că cei care s-au ocupat de nașterea nepoților ei i-au cerut bani de la obraz, iar ea nu a fost pregătită cu atâtea plicuri.

Citeste si: Roxana Vancea, însărcinată în șase luni! Vedeta și-a surprins fanii cu silueta ei

„A venit doctoriţa la mine să-mi spună: să vă trăiască, aveţi doi nepoţi perfecţi, mi-a luat plicul cu bani din mână, mi l-a smuls pur şi simplu şi l-a băgat în buzunar şi mi-a spus: eu am avut mâna a

doua. Aveţi la dumneavoastră ceva bănuţi să-mi daţi? I-am spus: doamnă, eu nu am venit pregătită pentru aşa ceva. Nu am”, a explicat bunica bebelușilor. 

Managerul promite să ia măsuri împotriva medicului 

Doctorul acuzat că și-a lăsat pacienta de ibeliște din cauza „atenției” prea mici lucrează la Spitalul CF 2 din Bucureşti. Conducerea unității medicale spune că până acum nu a existat nicio plângere, dar se vor lua măsuri.

Citeste si: Alexandra Stan, viitoare mămică?! Când vine barza pentru artista care s-a căsătorit în mare secret: „Nu mă așteptam”

Vom înfiinţa o Comisie de Disciplină. Va fi o sancţiune foarte drastică. Vorbim de reţinere din salariu şi se poate merge chiar până la 30% din salariu”, a declarat Şerban Bucur, managerul Spitalului C.F. 2.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies