O profesoară a fost amenințată, după ce le-a predat elevilor o lecție despre vaccinarea anti-COVID! „M-au făcut în toate felurile”

Cadrul didactic a povestit că imediat după ce fapta ei a devenit virală, oamenii s-au întors împotriva ei!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Florentina Golea, o profesoară din Tecuci, le-a predat elevilor de la clasă o lecție despre vaccinare și despre ce presupune imunizarea și care sunt beneficiile.

S-a „lăudat” cu fapta ei pe rețelele de socializare, iar la scurt timp reprezentanții RO Vaccinare au preluat postarea și la ei pe pagină. Totul a luat o întorsătură neașteptată, spune cadrul didactic, care a fost îngrozită atunci când a deschis secțiunea de comentarii. Femeia a fost umilită, înjurată și amenințată cu moartea de către internauți. 

Profesoara din Tecuci, aplaudată de autorități și aspru criticată de internauți. Femeia a povestit calvarul prin care a trecut

Femeia nu a ținut de capul ei lecția despre vaccinare. Totul a făcut parte dintr-un program pe care Ministerul Educației l-a implementat în școlile din întreaga țară în parteneriat cu o organizație caritabilă, în perioada 20 septembrie -10 octombrie. Florentina Golea nu a făcut decât să răspundă apelului și să-i învețe pe elevi, timp de 50 de minute, ce este vaccinarea și să aibă activități în zona aceasta. 

A făcut mai multe fotografii de la oră și a postat totul pe rețelele de socializare. La scurt timp, autoritățile au preluat imaginile pe pagina oficială RO Vaccinare. De aici, a mai fost doar un pas de la extaz la agonie. Gestul profesoarei a fost criticat dur în secțiunea de comentarii. Femeia a primit mai apoi multe mesaje în care era amenințată chiar și cu moartea. 

„Am postat pozele de la lecție a doua zi pe Facebook, pentru că am zis că poate îi ajută pe alți colegi.

După câteva zile, mă sună băiatul meu să-mi zică că cei de la RO Vaccinare mi-au preluat postarea. M-am bucurat pe moment. Am zis că va ajunge la mai mulți oameni. Și după au urmat… Mai întâi, câteva comentarii, apoi tot mai mulți scriau ca hienele. M-au făcut în toate felurile. Mi-au zis că le manipulez copiii, că îi omor, că n-am ce să caut la catedră”, a declarat profesoara.

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

RO Vaccinare a lăudat gestul profesoarei pe rețelele de socializare 

„Avem viitor! De ziua educației, vă prezentăm ceva cu totul deosebit! Soluții mari de la oameni mici, mici, dar voinici! Totul se întâmplă în Școala Gimnazială nr. 10 din Tecuci, Galați. Doamna profesoară Florentina Golea a reușit să implice copiii într-o lecție educativă și interactivă, cu totul specială, despre sănătatea publică. Cei mici au desenat și au discutat despre cum putem să ne apărăm mai bine de viruși, iar soluțiile lor pot fi adevărate exemple pentru noi toți. Într-un simplu brainstorming, copiii au asociat vaccinarea cu imunitatea, cu libertatea, cu zâmbetele, cu bucuria de-a participa la activități, petreceri, excursii, tabere.

Citeste si: Laura Cosoi, îngenuncheată de pandemia de coronavirus! „Amân filmări și interviuri...” Actrița a ajuns la capătul răbdării

În borcănelele pentru cei dragi, copiii au pus lucrurile pe care ei consideră că i-ar proteja. Da, copiii sunt foarte deștepți, au înțeles: spălatul pe mâini, folosirea dezinfectantului, portul măștii, păstrarea distanței de 1-2 m și vaccinul. Au mai înțeles că doar așa putem pune STOP pandemiei.

Lecția a fost propusă de UNICEF România, o organizație care dezvoltă programe pentru ca toţi copiii să poată să fie în siguranţă, să aibă parte de servicii de sănătate, de condiţii de trai decente şi de acces la educaţie de calitate. La finalul lecției, doamna profesoară le-a citit “TU ESTI EROUL MEU”, în care personajul central face o călătorie imaginară în jurul lumii.

Citeste si: Un preot și soția lui au murit la interval de câteva zile, după ce s-au infectat cu coronavirus! Ultima predică de pe patul de spital: „Vaccinaţi-vă!”

Sincere felicitări și alese mulțumiri, doamnă profesoară Golea! Bravo, copii! Cu voi vom avea un viitor frumos! Mulțumiri, UNICEF România!”, se arată în postarea RO Vaccinare. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, după ce s-au infectat cu coronavirus! „Au trecut 10 zile de carantină”

Klaus Iohannis trage un nou semnal de alarmă! Șeful statului îndeamnă la vaccinare: „Vorbim despre o catastrofă”

Bilanț coronavirus, 23 octombrie 2021! Numărul deceselor cauzate de COVID-19 rămâne ridicat

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies