O profesoară de muzică, ucisă de bărbatul care a venit să-i repare mașina de spălat! Fiica ei de doar patru ani e în stare gravă, la spital

O profesoară de muzică a fost ucisă în bătaie, iar fiica ei se află în stare gravă. Micuța de patru ani este la spital, la Terapie Intensivă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Lilian Noemi Godoy, o femeie din Argentina, a fost omorâtă de un bărbat pe care îl chemase pentru a-i repara mașina de spălat. Femeia era profesoară de muzică în Concordia și nu era prima dată când apela la serviciile bărbatului.

Nu doar ea a fost victima unui atac brutal din partea munctiorului, ci și fiica ei. Fetița are doar patru ani și a fost transportată în stare foarte gravă la spital. Potrivit Clarin, ea se află la secția de Terapie Intensivă.

Citeste si: Rudele băiatului cu care minora din Galaţi a întreţinut relaţii sexuale vor să îi căsătorească pe cei doi minori: "Luăm fata!"

Citeste si: Marcel Toader, condus pe ultimul drum! Totul despre înmormântarea omului de afaceri, care are loc în comuna constănțeană Cumpăna

Citeste si: Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”

fara descriere

Anchetatorii nu știu încă de ce profesoara de muzică din Argentina și fiica ei au fost agresate, dar iau în calcul posibilitatea unui atac sexual. Polițiștii au fost alertați de vecinii care au auzit țipete și zgomote suspecte din casa lui Lilian.

Când a fost găsită, femeia prezenta numeroase leziuni. Fusese bătută crunt și înjunghiată și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Agresorul a fost arestat și este un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate