O profesoară din Brăila a venit beată la ore! Directorul școlii a dus-o direct la Poliție, iar oamenii legii au pus-o să sufle în etilotest: „Asta e super rușine!”

O profesoară din Brăila a fost dusă la Poliție de directorul școlii. Bărbatul și-a dat seama că venise beată la ore.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O profesoară din comuna Victoria, județul Brăila, a ajuns la Poliție. Femeia a venit beată la școală, așa că directorul instituției a decis să o dea pe mâna oamenilor legii.

Polițiștii i-au cerut cadrului didactic să sfule în aparatul etilotest și au fost și ei uimiți când au văzut că femeia avea o alcoolemie de 1,18mg/l în aerul expirat. Nu au mai lăsat-o să se întoarcă la ore, iar consiliul de administrației al școlii a declanșat o anchetă internă penrtu a stabili ce măsură disciplinară vor lua împotriva ei.

„Domnul director al scolii a mers cu doamna profesoara la sediul Politiei Insuratei. Am vorbit cu domnul comandant de acolo si cunosc situatia foarte bine. I s-au luat probe biologice si e confirmat ca a consumat alcool. Se va face o comisie de disciplina la nivelul scolii si se va analiza cazul. Mi-e rusine de rusinea ei. Nu poti tu, ca profesor, sa vii beat la scoala. Eu, astazi, nu am avut timp sa beau apa si unul este beat la ora asta. Pentru mine, ca profesor, nu ca inspector general, asta e super rusine", a declarat Viorel Botea, șeful Inspectoratulu Școlar Județean Brăila, pentru Agerpres.

Citeste si: Momentul incredibil în care un copil de nouă ani a fost dărâmat de pe placa de surf chiar de un rechin. Ce s-a întâmplat apoi

Citeste si: "Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

fara descriere

Vor fi luate măsuri desciplinare împotriva profesoarei

„Consiliul de administratie al scolii va hotari, in functie de gravitatea situatiei si de abaterile anterioare, ce sanctiune va aplica. Vom vedea ce va fi mai departe, daca va contesta, nu va contesta, daca se va ajunge in comisia disciplinara la nivelul ISJ, sunt mai multi pasi. Eu nu imi doresc decat sa se aplice legea", a completat Viorel Botea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate