O profesoară din București vrea să aibă o armă letală la școală: „Vreau să o am peste tot...”

Profesoara Mihaela Cioc vrea să dețină o armă letală, pe care să o țină la școala la care predă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Profesoara Mihaela Cioc a reușit să semene teamă între elevi, părinți și profesori, după ce a anunțat că vrea pistol cu gloanțe pentru a se apăra de părinții furioși.

După ce în anul 2018 a fost concediată pentru comportament abuziv, profesoara a revenit la catedră în urma unui aviz pozitiv pe care i l-a dat un medic psihiatru și vrea să primească dreptul de a deține un pistol cu gloanțe neletale, pentru a se feri de părinți. Asta în condițiile în care deține deja un pistol cu gloanțe neletale.

Citeste si: Profesor de sport, acuzat că a agresat mai mulţi elevi de clasa a IV-a! Copiilor le e frică să mai meargă la cursuri

Citeste si: Un profesor din Mehedinți a fost găsit fără suflare în liceul în care preda! Soția lui a înlemnit când a făcut descoperirea

Citeste si: Gestul șocant al unei învățătoare din Satu Mare! A atacat doi elevi cu spray lacrimogen. Fapta sa va fi aspru sancționată

Deși conducerea școlii nu este de acord cu acest lucru, profesoara de tehnologie dorește să dețină și un dulap cu arme în incinta școlii unde învață mai mulți elevi.
Profesoara de educație tehnologică este acuzată de către părinți de rele tratamente copiilor, iar reacția sa nu a întârziat să apară:

„Iarăși am aflat că nu ai voie să pui mână pe ei. Bineînțeles că la un moment dat am pus mână pe ei și i-am împins pentru că nu mai puteam să respir. Arma este un drept privat pe care eu vreau să o am, da? Şi nu vreau să mi fie încălcat acest drept, da? Eu sunt în război cu țiganii! Cale de împăcare între mine și țigani nu există! Psiholoaga, da? A venit la un moment dat și mi-a recunoscut că este ţigancă, deci vrea război cu mine. N-ar trebui să se mai derijeze în apărători și avocați ai rromilor", a spus profesoara în cadrul unei emisiuni TV.

Părinții vor să își retragă copiii din clasa profesoarei

 

De cealaltă parte, părinţii elevilor sunt extrem de revoltaţi, iar unii dintre ei vor chiar să-şi mute copiii din clasa profesoarei Mihaela Cioc.

„În acest moment, aş dori şi achiziţionarea şi unei arme cu gloaneţe letale, chiar dacă părinţii sunt împotriva mea. Eu vreau şi arma şi să fiu şi profesor în continuare. La câţi părinţi furioşi sunt în jurul meu. Vreau să o am peste tot. Nu cred că am nimic halucinant", a spus Mihaela Cioc în cadrul aceleiași emisiuni TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate