O profesoară și un elev de 16 ani și-au cărat pumni în fața clasei! Totul a fost filmat VIDEO

O profesoară și un elev de liceu s-au luat la bătaie în clasă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Scene șocante s-au petrecut în liceul Iroquois din Statele Unite ale Americii. O profesoară și un elev de 16 ani s-au luat la bătaie în fața clasei și și-au dat pumni ca de la egal la egal.

Incidentul a fost filmat de către ceilalți elevi din clasă și a ajuns la știri. Liceanul a mers către profesoară și a împins-o și totul a luat o întorsătură neașteptată, atunci când cei doi protagoniști au ajuns să se bată.

Liceanul în vârstă de 16 ani a fost arestat și va fi tras la răspundere pentru faptele lui. Profesoara a fost și ea suspendată până la finalul anchetei.

„Este teribil că un cadru didactic a fost pus în poziția în care să simtă că trebuie să se apere. Nu vrem ca nimeni să simtă că nu este în siguranță în școlile noastre”, a declarat Andrew Bailey.

Citeste si: Cine este actrita de la noi care poate ierta infidelitatea! “Nu mi-e frica de inselat!”

Nu este prima dată când ceva de acest gen se întâmplă în liceul Iroquois. Este al treilea incident violent din ultimele trei săptămâni. În urmă cu două săptămâni, directorul a fost și el lovit cu pumnul în timp ce încerca să despartă șase liceeni care se băteau.

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate