O profesoară, surprinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu elevul ei! Totul s-a întâmplat în parcarea unităţii de învăţământ

O profesoară în vârstă de 44 de ani a fost surprinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu unul dintre elevii ei, de doar 13 ani.

Autor: T.S.
Rachel Gonzales, în vârstă de 43 de ani, era profesoară la o şcoală din Bay City, Texas, SUA, când a fost descoperită relaţia nepotrivită pe care o avea cu unul dintre elevii săi.
 
Cei doi au fost surprinşi în timp ce făceau sex chiar de tatăl băiatului care venise să-l ia de la şcoală. Se pare că cei doi se aflau în maşina profesoarei, pe bancheta din spate.
 
Totul s-a întâmplat pe 14 decembrie, iar în timpul anchetei detectivii au primit un mandat pentru a percheziţiona telefonul victimei. Ulterior, mesajele dintre cei doi au confirmat faptul că aveau o relaţie.

 

Ulterior, detectivii au cerut imediat mandat de arestare pe numele lui Gonzalez, ceea ce s-a întâmplat pe 22 decembrie 2017, fiind acuzată de relaţii inadecvate între un educator şi student.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Claudia Pavel (Cream), pregatita de Mos Craciun pentru “EXATLON”- Cantareata a povestit ce cadouri inedite a gasit sub brad

Top superstitii de An Nou. Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa iti mearga bine la anul

Sotii Maleon, inmormantati azi! Zeci de oameni ii conduc pe ultimul drum!

Viața a 6 zodii se va schimba de mâine și vor începe un nou ciclu astral

Demisia momentului în România! Cutremur total în politică. Nu a mai suportat

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Amenzi imense pentru șoferi. E un gest pe care-l faci aproape reflex

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies