O recunoşti? Cine crezi ca e diva asta costumata in Axl Rose?

Ellie White va de înfruntat mâine seară un nou examen de talent. Artista va trebui să se transforme la “Te cunosc de undeva” în Axl Rose, celebrul solist al trupei Guns’n’Roses. Va fi un nou număr de travesti ce urmează precedentelor reprezentaţii de succes în care solista a trebuit să îi imite pe Freddie Mercury, Justin Timberlake sau Brian Johnson.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDe această dată, Ellie White şi-a păstrat părul lung, fără a mai fi nevoită să apeleze la peruci scurte, însă şi-a aplicat barbă şi mustaţă şi şi-a îngroşat sprâncenele. Pe cap, şi-a aşezat celebra bandană roşie şi ochelari de soare cu rama rotundă, cu care celebrul artist obişnuia să apară pe scenă.

Ellie White va interpreta mâine seară o piesă celebră a lui Axl Rose şi mărturiseşte că la repetiţii şi-a amintit cu emoţie de perioada copilăriei când asculta la petrecerile cu prietenii hiturile Guns’n’Roses.

“Ne adunam şi ascultam muzică toată noaptea. ‘November Rain’ era piesa de rezistentă. Atunci băieţii ne invitau la dans pentru că urmau să ne ţină în braţe 10 minute cât timp dura piesa”, îşi aminteşte amuzată Ellie White.

fara descriere


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate