O româncă a murit într-un tragic accident de muncă la Oktoberfest. Întregul moment s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mai multor oameni

O româncă de 29 de ani și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident de muncă la Oktoberfest, în Potsdam. Mometele de groază au fost privite de copii prezenți în parcul de distracții, dar și de iubitul femeii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Andrada era la muncă și voia să verifice dacă barele de siguranță ale caruselului erau puse corect, timp în care a fost lovită de un braț hidraulic, relatează Bz-Berlin.de. 

Citeste si: Florin Salam a făcut anunțul așteptat de toți fanii! ”Îmi reiau activitatea”! Când se întoarce manelistul pe scenă?

Citeste si: Coșmarul care a împins o adolescentă de 15 ani la un pas de sinucidere: era obligată să cerșească și să bea apă cu sare dacă nu făcea destui bani

Citeste si: Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale! Cântăreţul îl închiriază pentru că Andra locuieşte în America!

O româncă a murit într-un tragic accident de muncă la Oktoberfest. Întregul moment s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mai multor oameni  

Iubitul ei care s-a ferit la timp și a evitat cu succes pericolul a încercat cu disperare să o salveze, însă nu a reușit. 

Andrada și Grigore lucrau de doi ani la un parc de distracții din Germania. În urmă cu o săptămână Andrada și Grigore au vrut să verifice dacă totul este în regulă cu mașinăria când toată instalația s-a pus în funcțiune dintr-o dată, iar Andrada a fost lovită puternic și ucisă.
Iubitul ei a privit îngrozit toată scena, de față fiind mai mulți copii care veniseră să se distreze.

fara descriere

Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar vina este atribuită proprietarilor parcului de distracții, o femeie de 67 de ani și cei doi copii ai ei.
Anchetatorii spun că proprietara și fiica ei se aflau în cabina de comandă în momentul accidentului, iar fiul ar fi apăsat butonul care a pus în funcțiune instalația. El ar fi putut apăsa un buton care să oprească de urgență instalația, însă nu a acționat în niciun fel. 
Cei trei suspecți sunt pusși sub acuzarea de omor din culpă.

Sursa foto: Bz-Berlin.de

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate