O romanca a scos untul din marile vedete ale Americii. Claudia Janko i-a antrenat pe Jessica Simpson, Matthew Broderick sau Brooke Shields!

Ca a fost vorba de Brooke Shields, de Jessica Simpson, Matthew Broderick, Christina Ricci sau de alte vedete de top, cu totii au trecut prin mana a doi romani la capitolul pregatire fizica.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereClaudia, alaturi de Brooke Shields

fara descriereAlaturi de Jessica Simpson la finalul unui antrenament

Este vorba despre sotii Claudia si Peter Janko. Stabiliti de ani buni in Statele Unite ale Americii, cei doi antrenori de educatie fizica si sport si-au capatat intr-un timp foarte scurt o adevarata faima printre vedetele de top ale Americii, care veneau la sala lor pentru a-si modela diferite grupe de muschi, dar si pentru mentinerea unei conditii fizice ireprosabile.

“Orele pe care le predam erau in functie de fiecare vedeta in parte. Ei ne cereau sa lucram pe anumite grupe musculare si implicit pe conditia fizica. Nu comentau niciodata, desi cursurile predate de noi erau foarte tari. Daca ei sunt profesionisti in film, teatru sau muzica noi  am cautat sa ne facem ca la carte programul de pregatire fizica lucrat cu ei. Dincolo de lumea scenei, a reflectoarelor pot sa va spun ca sunt niste persoane extrem de populare. De pilda Brooke Shields ne-a invitat la un spectacol de-al ei, chemandu-ne chiar in cabina personala, unde ne-a tratat cu sampanie. Cindy Crawford nu accepta un alt profesor decat pe sotul meu”, a explicat Claudia Janko pentru WOWbiz.ro.

De ceva timp, cei doi impreuna cu copiii lor au decis sa revina in Romania, stabilindu-se la Cluj. “Ne gandim ca nu peste mult timp sa deschidem aici un complex de sport. Vom merge pe un concept nou, total diferit de ceea ce exista acum in tara”, a adaugat Claudia Janko pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate