O româncă de 17 ani, răpită în Italia! Mama ei crede că va fi dusă în Germania să se prostitueze!

În mijlocul scandalului legat de dispariția fetelor de la Caracal, o tânără româncă a fost dată dispărută de familie în Italia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

"Fiica mea lipsește, vă rog să mă ajutați să o găsesc." Este apelul emoționant al Ioanei, mama Letiției Diana David o tânără de 17 ani, de origine română, care a părăsit duminică dimineața Conegliano, scrie publicația qdpnews.it.

Mama fetei a raportat carabinierilor un posibil caz de răpire a unui copil, raportând că fiica ei a fost văzută ultima dată în compania unui român de 27 de ani, rezident în Germania. Fata de 17 ani a plecat de acasă duminică dimineață și urma să se întoarcă la prânz, dar nu a mai dat nici o veste. Carabinierii din localitatea Conegliano au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si: Câte volume are, de fapt, dosarul Caracal! La procurori au ajuns doar 7 ”Am studiat o parte din dosar...rând cu rând”

Citeste si: Alertă în Caracal! După Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, o altă adolescentă a dispărut fără urmă!

Citeste si: Gheorghe Dincă i-a șocat pe bucătari în pușcărie! Ce a refuzat să mănânce criminalul din Caracal, iar familia a trimis imediat pachet

Mama tinerei a postat un apel pe Facebook și este îngrozită: „Mă tem pentru viața fiicei mele. Am informații despre acel om, că ar fi dus-o la Piacenza și de acolo în Germania, cu docmunete false, pentru a o face prostituată. Sper că nu este adevărat, dar fac apel la oricine poate află ceva despre ea. Vreau ca fiica mea să vină acasă ", a scris femeia pe contul ei de socializare, conform publicației citate.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate