O româncă de 45 de ani se dezbracă în direct privită de zeci de mii de oameni! Mirela ”Dracu’ pe uscat” are sâni uriași și e noua regină a site-urilor de socializare

Mirela este noua senzație a Internetului din România. E mai dotată, mai talentată și mai rea de gură decât Floricica Dansatoarea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mirela aka ”Dracu’ pe uscat” are niște sâni uriași, cu care atrage peste 10.000 de vizitatori în timp real la fiecare live. Și face live aproape zilnic, timp în care își scoate hainele își provoacă fanii să-i trimită mesaje. Ce-i drept, multe dintre acestea sunt înjurături și jigniri, la care Mirela răspunde la fel. Se crează un amestec de scandal cu sex și manele care pare să prindă incredibil la public.

fara descriere

Mirela este în prezent urmărită de zeci de mii de abonați pe conturile de socializare și pe cel de Youtube. Fanii o apreciază că este directă și spune lucrurilor pe nume, că este naturală și nu se ferește să-și arate nurii, chiar dacă nu este genul fotomodel.

Citeste si: Studio-ul de videochat în care visul oricărei tinere poate deveni realitate - BeYou Studio

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate s-a lansat în muzică! Uite ce clip a lansat Cobra Tate

Citeste si: Ceartă la ”Puterea Dragostei”! Bianca joacă dur împotriva Larisei, după ce au apărut poze indecente cu ea. Se lasă cu proces penal

Cine este de fapt Mirela?

fara descriere

Conform huff.ro, numele ei real este Mirela Eleonora Oprea, este născută în Constanța acum 45 de ani și locuiește de 23 de ani în Spania. E căsătorită de 26 de ani, are 3 copii și un nepot. Este casnică și își dedică timpul familiei dar și activităților pe rețelele de socializare unde este deja super-star!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate