O româncă din Italia și-a îndeplinit visul, cu opt zile înainte să moară: "Era strălucitoare, fericită, o splendoare"

Alexandra Turtoi, o româncă din Italia și-a îndeplinit visul, cel de a deveni mireasă, înainte de a părăsi această lume. Femeia a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă și anume, cancer, iar la doar 31 de ani a pierdut lupta cu viața.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Alexandra era stabilită în Italia de foarte mulți ani, cu speranța că își va putea construi un viitor. Femeia a fost diagnosticată cu cancer acum 8 ani de zile, iar la doar 31 de ani a fost răpusă de această boală nemiloasă.

 O româncă din Italia și-a îndeplinit visul, cu opt zile înainte să moară!

Alexandra Turtoi

[Sursa foto: Facebook]

Alexandra și-a dorit să devină mireasă

Alexandra Turtoi, în vârstă de 31 ani, și-a dorit să plece împacată din această lume, iar visul ei a fost să devină soția lui Marco, tatăl copilul ei. 

Povestea de iubire dintre Alexandra Turtoi și Marco a început în anul 2012, cei doi s-au îndrăgostit, iar din iubirea lor a rezultat un copil, în vârstă de 3 ani. 

După 8 ani de zile, în care Alexandra Turtoi a luptat pentru viața ei, medicii i-au dat verdictul nemilos și au anunțat-o că, în două săptămâni, va înceta din viața. 

Alexandra Turtoi s-a împăcat cu ideea, dar înainte să părăsească această lume a vrut să-și îndeplinească o ultimă dorință, aceea de a deveni mireasă și de a-i jura iubire veșnică bărbatului iubit.

În urmă cu o săptămână, Alexandra Turtoi s-a căsătorit în secția de Oncologie a Spitalului Carle. Familia Alexandrei și tot personalul secției au fost alături de tânără pentru a o ajuta să-și îndeplinească visul. 

 În doar câteva ore a organizat totul, de la rochie la verighete, iar ceremonia civilă, care a avut loc în spital, a fost oficiată de consilierul Paola Olivero.

Martorii Alexandrei Turtoi și al soțului ei, Marco, au fost două asistente din secția de Oncologie.

Soacra Alexandrei a mărturist că, toți oamenii care au asistat la acest eveniment au fost extrem de emoționați.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Sfârșitul tragic al unui băiețel de 6 luni, ucis de propriul tată. Mama a încercat să-i ascundă rănile cu pastă de dinți

"Era strălucitoare, fericită, o splendoare. Mulțumim întregului personal al secției de Oncologie, în special dr. Emanuela Miraglio, care și-a dat acordul pentru căsătorie, asistentei șef Rachele, asistentelor care au fost îngerii noștri. Mulțumim consilierului Olivero, secretarului municipal Musso și funcționarului Stefano Bongiovanni. Toată lumea a plâns la nuntă. Le mulțumim din suflet și educatoarelor grădiniței Ronchi, pentru că ne-au ajutat să-i explicăm Nicolei că mama ei a plecat ​", a declarat soacra Alexandrei, pentru o publicație italiană. 

Alexandra Turtoi s-a luptat 8 ani de zile cu cumplita boala

În anul 2013, Alexandra Turtoi a fost dioagnosticată cu cancer, iar de atunci a luptat în fiecare zi pentru a învinge această boală. 

Alexandra Turtoi a urmat tratamente, după care a făcut o operație și a crezut că a învins boala. După 5 ani, în care a crezut că a scăpat de acest coșmar, boala a recidivat, dar Alexandra a rămas însărcinată, cu fetița sa, Nicole, iar asta a ajutat-o să treacă și atunci peste acest obstacol. 

În luna iulie boala a reapărut, iar de această dată starea Alexandrei s-a din ce în ce mai mult. Alexandra a murit pe 27 noiembrie, iar vestea tragică a fost dată de mama Alexandrei, într-un mesaj copleșitor pe Facebook.

Citeste si: Situație fără precedent. O româncă care lucra ca medic în Italia a fost suspendată, după ce a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19: "Nu sunt medic antivaccinist"

"Cu durere în suflet și cu inima ruptă în bucăți vă anunț că fiica mea Alexandra Turtoi în vârstă de 31 de ani, a pășit intr-o altă viață mai frumoasă, împreună cu îngerii, la 17:30, ora Italiei !!!Dumnezeu a iubit o mai mult decât noi. Alexuța să ne arăți cum este în RAI!!! Drum lin la cer scumpa și frumoasă mea Alexuța!!!!!(...) ,,La revedere" este pentru cei care iubesc cu ochii. Pentru cei care iubesc cu inima și sufletul nu există separare.(...) Alexuta scumpa, frumoasa mea și îngerul meu păzitor!!!Nu pot să-ți spun adio, vreau să-mi vii în vis și să- mi spui cum este în Raiul care te așteaptă. Mamy tău este puternică, voi trăi și te voi pomeni toată viața mea!!!", sunt câteva dintre mesajele mamei Alexandrei, postate pe Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies