O romanca in varsta de 11 ani a nascut intr-un spital din Creta - Medicii, uimiti de varsta mamei

O fata in varsta de 11 ani, de origine romana, a nascut duminica la Spitalul general Universitar din Heraklion, de pe insula greceasca Creta, medicii declarand ca este pentru prima data cand vad o nastere la o fata mai tanara de 14 ani, scrie Greek Reporter.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit Radio Crete, fata nu stia ca este insarcinata si a venit la spital impreuna cu mama sa pentru un control de rutina. Doctorii au fost socati cand si-au dat seama ca fata este insarcinata in luna a saptea.

Doctorii au fost nevoiti sa recurga la o operatie cezariana pentru a aduce copilul pe lume. Dupa interventie, atat mama cat si copilul se afla ins tare foarte buna. Dr. Constantinos Relakis, medicul care a efectuat operatia, a declarat ulterior ca este pentru prima data cand a ajutat o persoana atat de tanara sa nasca.

Medicul a declarat pentru Radio Crete ca in cei 30 de ani de practica medicala, cea mai tanara fata pe care a asistat-o la nastere avea 14 ani si ca sarcinile la varste atat de fragede nu sunt un lucru obisnuit in Grecia. Dr. Relakis a mai explicat ca operatia de cezariana este necesara pentru femeile insarcinate mai tinere de 15 ani, pentru ca nu au corpul suficient de dezvoltat pentru o nastere naturala.

Politia si serviciile sociale elene au fost notificate. Tanara mama este in stare de soc si nu vorbeste cu nimeni, insa beneficiaza de consiliere, precizeaza Greek Reporter.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate