O româncă își caută cu disperare familia biologică! A fost adoptată la vârsta de 7 ani de către o familie din Franța

Stan Alexandra a fost născută în județul Vaslui și își caută cu disperare mama biologică.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Alexandra Stan își caută familia naturală 
Alexandra Stan

Alexandra Stan s-a născut în data de 27 septembrie 1992, în Huși, județul Vaslui. Pe mama ei biologică o cheamă Stan Maria Loredana, iar pe tatăl ei, Pafesuga Alexandru, pe atunci în vârstă de 25, respectiv 30 ani. De asemenea, tânara mai susține că are o soră mai mică numită Stan Elena Carmen. La momentul actual, ea își caută familia!

Alexandra Stan își caută familia biologică


In articol:

În anul 1996, atât ei, cât și sora ei au fost abandonate și plasate într-un centru de plasament din Reșița. Sora acesteia a fost adoptată puțin mai târziu de către o familie și venea mai tot timpul să o vadă pe Alexandra, la gardul orfelinatului. De asemenea, fata mai susține că ea a fost adoptată de către o familie din Franța, atunci când avea vârsta de 7 ani, pe 31 decembrie 1999. La momentul actual, Alexandra își caută familia biologică și face tot posibilul să își cunoască păriniții biologici. Anunțul a fost postat pe o pagină de Facebook, acolo unde mai multe persoane adoptate își caută părinții adevărați.

Alexandra Stan își caută familia biologică

Citeste si: Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

"SALUTĂRI din Franța! Numele meu este Alexandra. De foarte mulți ani îmi caut originile.
M-am născut pe data de 27 septembrie 1992 în HUȘI, județul VASLUI cu numele STAN Alexandra. Pe mama o cheama STAN Maria Loredana și tata, PAFESUGA Alexandru, pe atunci în vârstă de 25, respectiv 30 ani. Am o soră mai mică numită STAN ELENA CARMEN. Amândouă am fost declarate „abandonate ” în septembrie 1996 și apoi plasate într-un centru de plasament din Reșița. Sora mea a fost adoptată puțin mai târziu, de o familie de români cu numele de GUNA. A venit să mă vadă de câteva ori la gardul orfelinatului. Am fost adoptată la vârsta de 7 ani, pe 31 decembrie 1999 de o familie bună și iubitoare.
Vă rog să mă ajutați să-mi îndeplinesc visul, găsirea familiei mele din România. DISTRIBUIȚI, poate chiar vor vedea anunțul meu!!", a scris Alexandra pe Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Drama teribilă a Mirelei Vaida! Câte sarcini a pierdut? A suferit enorm

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Klaus Iohannis, declarații oficiale după ce România a înregistrat din nou peste 4.000 de cazuri

Simina de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant după ce Ștefania a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei: "Frumoasa noastră..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies