Stiri

O romanca s-a indragostit de un italian si-a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Dupa cateva luni, totul s-a tranformat intr-un cosmar. E ingrozitor ce ii facea italianul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O romanca s-a indragostit de un italian si-a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Dupa cateva luni, totul s-a tranformat intr-un cosmar. E ingrozitor ce ii facea italianul

O romanca plecata la munca in strainatate s-a indragostit de un italian. Ceea ce parea a fi inceputul unei povesti de iubire s-a tranformat in inceputul unei povesti de groaza.

Povestea de iubire dintre cei doi a luat o alta intorsatura, dupa ce barbatul a inceput sa o bata pe romanca.

Romanca si iubitul ei italian, impreuna cu copiii, locuiau in localitatea Canelli, provincia Asti.

Potrivit presei locale, romanca era batuta in numeroase randuri, chiar de fata cu copiii, iar in unele cazuri a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital. Jurnalistii italieni scriu ca iubitul romancei, un tânar de 35 de ani, era mai mereu beat si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, era si dependent de jocurile de noroc.

La ultima bataie incasata, românca si-a facut curaj si s-a decis sa il denunte la carabinieri pe iubitul violent, scrie targatocn.it.

In scurt timp, cosmarul femeii s-a terminat. Barbatul a fost indepartat de autoritati din locuinta in care traia alaturi de românca si de copii, ulterior fiind plasat in arest la domiciliu intr-o alta casa.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru violenta in familie si leziuni.

Sursa: observator.tv

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune