Stiri

O romanca s-a indragostit de un italian si-a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Dupa cateva luni, totul s-a tranformat intr-un cosmar. E ingrozitor ce ii facea italianul

Distribuie pe:

Autor: A.M.

O romanca plecata la munca in strainatate s-a indragostit de un italian. Ceea ce parea a fi inceputul unei povesti de iubire s-a tranformat in inceputul unei povesti de groaza.

Povestea de iubire dintre cei doi a luat o alta intorsatura, dupa ce barbatul a inceput sa o bata pe romanca.

Romanca si iubitul ei italian, impreuna cu copiii, locuiau in localitatea Canelli, provincia Asti.

Potrivit presei locale, romanca era batuta in numeroase randuri, chiar de fata cu copiii, iar in unele cazuri a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital.

 Jurnalistii italieni scriu ca iubitul romancei, un tânar de 35 de ani, era mai mereu beat si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, era si dependent de jocurile de noroc.

La ultima bataie incasata, românca si-a facut curaj si s-a decis sa il denunte la carabinieri pe iubitul violent, scrie targatocn.it.

In scurt timp, cosmarul femeii s-a terminat. Barbatul a fost indepartat de autoritati din locuinta in care traia alaturi de românca si de copii, ulterior fiind plasat in arest la domiciliu intr-o alta casa.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru violenta in familie si leziuni.

Sursa: observator.tv

Setări confidențialitate