WOW

O româncă şi-a abandonat bebeluşul într-un spital din Italia. Motivul şocant pentru care a făcut acest lucru

O româncă şi-a abandonat bebeluşul de 48 de zile într-un spital din Italia. Medicii şi asistentele au fost impresionate de cazul micuţului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Bebeluşul a fost abandonat de mama lui în spital fiindcă avea probleme cu inima. El s-a născut în Trento pe 24 septembrie, la o săptămână de la naştere fiind transferat la Spitalul de Pediatrie din Bari. Medicii l-au diagnosticat la Bari pe micuţ cu atologie metabolică, leucinoză şi o problemă cardiacă, informează nuovosud.it.

În urmă cu o săptămână, după ce a aflat de problemele cu inima ale băieţelului, mama româncă l-a abandonat în spital. Medicii şi asistentele s-au mobilizat exemplar pentru a-i acorda îngriji în permanenţă bebeluşului român, unele dintre asistente făcând chiar gărzi duble. 

Nu numai personalul medical s-a mobilizat pentru a-l ajuta pe micuţ. Oameni simpli şi voluntari au adus de acasă scutece, haine şi produse de îngrijire pentru copil. Medicii au sesizat autorităţile cu privire la abandonul bebeluşului, iar instanţa va stabili ce se va întâmpla cu mama acestuia. Ea va fi, cel mai probabil, decăzută din drepturile de părinte.

Sursa foto: nuovosud.it

Urmatorul articol