„O să-ți ia locul!” Ce a pățit Mirela Vaida după răbufnirea din emisiune? I-au spus ca nu mai are audiență

Mirela Vaida a fost criticată de fani pentru modul în care gestionează situația în platoul emisiunii pe care o prezintă.

Autor: Simona Costache

In articol:

Mirela Vaida se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Este femeie de televiziune și, în același timp, o femeie care are o familie foarte frumoasă, reușind cu brio să se împartă între responsabilitățile vieții profesionale și cele din viața personală.

În cadrul emisiunii pe are o prezintă, Mirela Vaida are de fiecare dată fel și fel de invitați cu diferite cazuri sociale. În formatul emisiunii au avut loc câteva schimbări care se pare că nu par a fi pe placul telespectatorilor. Amalia Bellantoni pare să nu fie pe placul fanilor emisiunii, aceștia argumentând că vorbește mult prea mult, iar ceea ce spune nu este deloc relevant. 

În urma discuției aprinse care a avut loc între Mirela Vaida și Amalia Bellantoni referitoare la atribuțiile femeii și atribuțiile bărbatului, fanii și-au exprimat părerea în secțiunea de comentarii a unei fotografii pe care artista a postat-o în mediul online.

Dacă unii dintre ei și-au exprimat nemulțumirea cu privire la atitudinea Amalei Bellantoni, unii au acuzat-o pe Mirela Vaida că nu are respect față de invitații săi.

Telespectatorii sunt de părere că prezentatoarea TV vorbește mult prea mult și nu dă voie invitaților să-și expună punctul de vedere liber, fără să fie constrânși sau limitați în vreun fel.

Citeste si: Mirela Vaida și-a ieșit din minți, în direct! Ce i-a spus Amalia Bellantoni a făcut-o să răbufnească: „E obligatoriu să dormi cu el în pat. Dacă vrei să ai bărbatul acasă”

Mirela Vaida, acuzată de fan că nu dă voie invitaților să vorbească

Mirela Vaida a fost acuzată de faptul că, în timpul emisiunii pe care o prezintă, creează un haos total, pentru că nu dă voie invitaților să vorbească, celelalte persoane aflate în platou nemaiavând șansa să-și exprime în vreun fel punctul de vedere,

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Mirela, dragă, ești frumoasă, talentată, ai o familie superbă, dar pentru Dumnezeu, nu mai vorbi așa mult. Ne-ai făcut cu capul, nu lași musafirii să vorbească, nu-l lași pe colegul tău să scoată o vorbă. Nu știu ce este cu tine. Acum ce să zic, acum mai ține și de bun-simț. Ești cu plaoulplin de invitați și ție nu ți se oprește gurița nici cât să-ți tragi sufletul. Să văd că discuțiile sunt echilibrate, nu că vorbești tu non stop. Nu știu dacă vei înțelege că ce faci este lipsă de respect față de toți care vin în platou. să de-a Dumnezeu să pricepi că nu ești singura din platou”,

„Doamne, cât de mult vorbești... și ai mulți invitați care vorbesc unii peste alții de nu se înțelege nimic. Bellantoni nu are niciun rost în emisiune, vorbește mult și prost. Mă doare capul când o aud. Și atâta publicitate... e greu de suportat.”,

„Dacă nu vă place de Amalia, nu o mai chemați”,

„Cât de plăcută este era doamna psiholog și cât de nesuferită e Amalia. Needucată, vorbește mult și fără rost. Se crede la miting cu tigaia.”,

„Nu o mai invitați pe Amalia, pierdeți din audiență!”,  au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

„O să-ți ia locul!” Ce a pățit Mirela Vaida după răbufnirea din emisiune? I-au spus ca nu mai are audiență

Mirela Vaida

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mirela Vaida a recunoscut, la 39 de ani! Da, chiar face asta! Fanii se tot întrebau cum reușește să arate atât de bine: ”Merg de două ori pe an”

De asemena, unii dintre fani au susținut și că Mirela Vaida o întrerupe și vorbește chiar și peste Amalia Bellantoni, fapt „sancționat” de telespectatori.

„Dar nu este corect să o întrerupeți tot timpul, poate într-o zi o să vă ia locul. Prea vă comportați ca un patron”, a spus unul dintre fani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida și-a ieșit din minți, în direct! Ce i-a spus Amalia Bellantoni a făcut-o să răbufnească: „E obligatoriu să dormi cu el în pat. Dacă vrei să ai bărbatul acasă”

Acces Direct Program TV. Emisiunea va fi difuzată pe un alt post TV

Mirela Vaida a recunoscut, la 39 de ani! Da, chiar face asta! Fanii se tot întrebau cum reușește să arate atât de bine: ”Merg de două ori pe an”

Ion Țiriac, remarci la adresa Simonei Halep: „În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace”

Veste ŞOC despre Dragnea! E CUMPLIT ce I-AU FĂCUT în închisoare

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Care sunt noile limite de viteză pe drumurile din România. Ce amenzi riscă șoferii dacă le depășesc

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies