O școală din Brăila a explodat! Imagini terifiante! Nu se cunoaște motivul pentru care a bubuit

Clipe de groază la o școală din Brăila! Imobilul pur și simplu a bubuit. Imagini terifiante de la fața locului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În Movila Miresii, există o clădire care funcționează și ca școală, dar și ca grădiniță, aceasta fiind doar mică parte din imobil. Din păcate, o bubuitură puternică a distrus totul. Explozia este un mister, mai ales că imobilul nu era racordat la gaze, iar în interior a fost găsită o butelie care nu a fost afectată de incendiu, scrie Adevărul.

În cursul acestei zile, pompierii au intervenit imediat în localitatea brăileană, la grădiniță, pentru a stinge flăcările. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila s-au luptat trei ore pentru a stinge flăcările.

Citeste si: Alertă meteo! Un val de căldură tropicală lovește România!

Citeste si: "Rușinică mare!" Cum a fost surprinsă o concurentă de la Puterea Dragostei în timp ce camerele erau asupra ei: "O luase mâncărimea"

Citeste si: Accident în București! O persoană a fost rănită după ce două tramvaie s-au ciocnit

Explozia rămâne și până la această oră un mister total. Flăcările au provocat foarte multe pagube, iar clădirea trebuie renovată și refăcută complet. De asemenea, și arhiva școlii a fost distrusă.

„Voi renunţa la un proiect de asociere cu Consiliul Județean și vom încerca să refacem clădirea grădiniţei până începe anul şcolar, în septembrie. L-am informat şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, care va veni mâine la faţa locului, să vadă situaţia. Din păcate, toate documentele din arhiva şcolii au ars. Explozia a avut un suflu foarte puternic”, a declarat Dumitru Panţuru, primarul comunei Movila Miresii pentru debraila.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate