O soră și un frate au făcut împreună șase copii. I-au ucis pe doi dintre ei și au încercată să-i ucidă și pe ceilalți patru! Detalii înfiorătoare

O soră și un frate s-au cuplat în adolescență și au făcut șase copii. Micuții au avut o soartă îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Sarah Barrass și Brandon Machin, soră și frate, au fost arestați după ce și-au ucis copiii.

Sarah Barrass, în vârstă de 35 de ani, și fratele ei vitreg, Brandon Machin, în vârstă de 39 de ani, au fost arestați. Cei doi parteneri de viață aveau aceeași mamă, dar tați diferiți, și aveau o relație incestuasă de mai bine de 20 de ani.

fara descriere

Sarah și Brandon l-au strâns de gât până a murit pe Tristan, fiul lor de doar 13 ani. Grozăvia s-a petrecut în fața lui Blake, fiul de 14 ani, după care l-au omorât și pe el. După ce le-au luat zilele celor doi copii, au încercat să-l înece în cadă pe cel de-al treilea copil al familie. În plus, plănuiau să-i omoare și pe ceilalți trei copii, doi dintre ei având vârste sub 2 ani, drogându-i.

fara descriere

Adevărul despre fratele și sora care și-au ucis doi copii și voiau să-i omoare pe ceilalți patru

Martyn, fratele celor doi ucigași, a devăluit detalii terifiante despre ei.

„Au fost diabolici încă de când s-au născut. Amândoi sunt la fel de răi și sunt doi criminali psihopați. Adorau să omoare ființe și să provoace durere. Aveam șoareci și am intrat într-o zi peste ei în timp ce îi călcau pentru a-i ucide și râdeau”, a povcestit fratele celor doi frați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate