WOW

O sotie geloasa a prins-o pe amanta sotului ei si a ras-o in cap si i-a turnat sos de ardei iute in vagin! Nici judecatorului nu i-a venit sa creada

O femeie din Olanda a reusit cu ajutorul unui vecin sa o atraga pe amanta sotului ei intr-o capcana. Ce a putut sa faca sotia geloasa este de necrezut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


 
O sotie geloasa a prins-o pe amanta sotului ei si a ras-o in cap si i-a turnat sos de ardei iute in vagin! Nici judecatorului nu i-a venit sa creada icon photo
 
Cand a aflat ca sotul ei o insela cu o alta femeie, o sotie geloasa a prins-o pe amanta barbatului si i-a turnat sos de ardei iute in vagin si a ras-o in cap. 
 
Femeia, pe nume Halima, a primit o pedeapsa de 160 de zile de inchisoare dupa ce a fost gasita vinovata pentru fapt ei. In plus, ea va fi obligata sa munceasca in folosul comunitatii timp de 120 de ore, sa mearga la un psiholog si sa plateasca victimei daune morale in valorea de 7.000 de euro.
 
Judecatorul a spus ca Haloima si-a torturat vitctima intr-un mod infricosator si jignitor. Printre alte lucruri pe care i le-a facut amantei sotului ei, ea i-a pus 'sambal' in vagin, un sos cu specific indonezian facut din ardei iuti. 
 
Totul s-a intamplat dupa ce sotia a aflat ca partenerul ei o insela de 5 ani cu o prietena de-ale ei. Ea a vazut mesaje in telefonul barbatului si a decis sa vorbeasca cu amanta lui. Impreuna cu un vecin, Halima a inventat o scuza si a ademenit-o pe cealalta femeie in casa ei unde a reusit sa o lege, sa o rada in cap si sa o bata. 
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune