O ştii pe ispita Bianca? Stai să o vezi pe mama ei! Admiratorii au fost daţi ”peste cap” de apariţia ei

Bianca Pop, cunoscuta ispită, a postat pe reţelele de socializare câteva fotografii cu mama sa, dar şi un mesaj emoţionant.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ispita de la ”Insula Iubirii”, Bianca Pop, este super hot, dar şi apreciată de bărbaţi pe reţelele de socializare. Fiind ziua de naştere a mamei sale, bruneta a postat pe reţelele de socializare un mesaj foarte emoţionant pentru cea care i-a dat naştere. Pe lângă fotografii, Bianca a scris şi un mesaj foarte frumos pentru mama sa, spunându-i cât de mult o iubeşte, dar şi cât de mult o apreciază.

”Pe 9 noiembrie s-a născut cea mai frumoasă fiinţă pe care am cunoscut-o până acum şi pe care o voi cunoaşte vreodată. Azi este ziua ta şi îţi doresc din tot sufletul multă sănătate şi să te ţină Dumnezeu cât mai mult aproape de noi. Pentru mine eşti îngerul păzitor care continuă să mă sfătuiască tot timpul, eşti cea care îmi pune la dispoziţie un umăr pe care să plâng ori de câte ori mi-e sufletul greu. Pot spune că sunt o norocoasă că eşti mama mea. Mulţumesc frumos pentru toate sacrificiile făcute, pentru cuvintele frumoase şi pline de înţelepciune pe care le-am primit de fiecare dată când am avut nevoie.

Mulţumesc mamă pentru zâmbetul frumos şi cald. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că te-a ales pe tine să fii mama mea. De când m-am născut am ştiut că cineva acolo sus mă iubeşte, pentru că mi te-a dăruit pe tine. Datorită ţie am fost un copil fericit! Îţi mulţumesc că mi-ai insuflat principii şi valori de care sunt mândră, astfel că datorită ţie sunt omul de astăzi. Tu m-ai învăţat să fiu femeie, să mă îngrijesc şi să mă respect. Vreau să ştii că te apreciez şi te respect ca mamă, ca femeie şi ca om. Şi mă rog ca, atunci cand voi fi mamă să fiu ca tine. Pentru că, prin puterea exemplului personal eşti un model pentru mine. Eşti îngerul meu de pe Pământ, eşti ceea ce nu toată lumea are. Eşti mama mea perfecta!

Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut, pentru tot ce mi-ai oferit, pentru imensa ta răbdare pe care ai avut-o atunci când eu mi-am rătăcit strada. Îţi mulţumesc pentru că m-ai iubit atunci când nu meritam. Îţi mulţumesc pentru toate cuvintele de încurajare, însa şi mai mult. Îţi mulţumesc pentru cele de mustrare. Nimeni nu m-ar fi putut iubi, educa şi creste mai bine şi mai frumos decât ai făcut-o tu! De asta poţi fi convinsă! Ştii bine că în ochii mei eşti perfectă. Ţi-am repetat şi îţi voi repeta mereu! La mulţi ani. viaţa mea!”, sunt cuvintele frumoase pe care Bianca i le-a transmis mamei sale. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate