O studentă s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva să se mărite cu un coleg de clasă. Ce s-a întâmplat apoi: ”Am știut că…”

Povestea impresionantă a unei tinere românce, dornică să se mărite cu băiatul pe care-l iubea.

moaștele Sfintei Parascheva
O studentă s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva să se mărite cu un coleg de clasă[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

 

Creștinii ortodocși povestes c adesea despre minunile care s-au adeverit de-a lungul timpului, după ce au fost și s-au rugat la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. O poveste spectaculoasă este a unei tinere student, care a mers la moaștele Sfintei Parascheva, unde s-a rugat să se mărite cu un coleg de facultate.

Ce a urmat apoi este cu adevărat o minune.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Rugămintea i-a fost îndeplinită

Povestea unei studente, care s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva este cu adevărat uimitoare. Rugămințile i-au fost ascultate și îndeplinite. Potrivit doxologia.ro, femeia s-a rugat ca Dumnezeu să îi unească destinul de un coleg de facultate, pe care și-l dorea drept soț. Studenta din Iași a mers la racla Cuvioasei, unde s-a rugat să fie împreună cu băiatul pe care-l iubea. Bărbatul era din București, iar distanța îi împiedica să fie împreună. Rugăciunile salei-au fost ascultate, iar femeia a reușit să se căsătorească după cum și-a dorit, cu cel pentru care avea sentimente foarte puternice.

 După ce au stabilit data nunții a realizat că Sfânta Cuvioasă Parascheva a fost cea care i-a ajutat.

În timpul studenţiei la Iaşi, mi-am cunoscut viitorul soţ din Bucureşti. Dându-mi seama că pot sta alături de el toată viaţa, m-am rugat Sfintei Parascheva pentru căsătorie. Înaintea nunţii au fost multe impedimente, între care şi împotrivirea socrilor. După ce am făcut cununia civilă, piedicile de tot felul au dispărut şi socrii înşişi au fixat data nunţii în preajma sărbătorii de 14 octombrie.

Atunci, am ştiut că Sfânta Parascheva ne-a arătat semnul binecuvântării ei”, a spus tânăra.

An de an, credincioșii ortodocși se strâng în număr foarte mare la Iași, în jurul raclei Sfintei Cuvioase Parascheva, pe 14 octombrie, când este prilej de sărbătoare. Moaștele Cuvioasei Parascheva acesteia împreună cu rugăciunile sincere pot face minuni, așa cum o spun chiar credincioșii. Acest lucru l-a spus și tânăra care s-a căsătorit cu bărbatul sufletului ei, după ce s-a rugat neîncetat.

Pelerinajul de Sfânta Parascheva
Pelerinajul de Sfânta Parascheva[Sursa foto: Captură KANAL D]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies