O tânăra a fost măcelărită de bărbatul cunoscut pe Tinder. I-au găsit trupul tranșat în 14 bucăți

Femeia din SUA a fost tranșată în 14 bucați de bărbatul întâlnit pe Tinder. O presupunere este că tânăra a acceptat să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani.

Distribuie pe:

fara descriere

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală după uciderea unei tinere de 24 de ani din SUA.
Conform publicației Mirror, femeia a fost tranșată în 14 bucăți de bărbatul cu care s-a întâlnit prin inetrmediul aplicației de dating Tinder.
Sydney Loofe a fost găsită moartă în Omaha, Nebraska. Tânăra a fost declarată dispărută de către părinții îngrijorați, în urma întâlnirii sale cu Aubrey Trail, un bărbat de 52 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe Tinder.
Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit în decembrie 2017, la o lună de la dispariție.

Aubrey Trail, și pritena acestuia, Bailey Boswell, în vârsta de 25 de ani, au fost acuzați de crimă. Procesul bărbatului a început săptămâna trecută în SUA, ocazie cu care au fost facute publice noi detalii teribile despre crimă.
La tribunal, procuroii au susținut că femeia s-a luptat pentru viața sa. Un medic a depus o mărturie conform căreia Sydney avea lobul urechii sfâșiat, vânătăi la încheieturile mâinilor, în spatele capului și pe interiorul coapselor.

Citeste si: O femeie i-a organizat o orgie iubitului ei. Ce s-a întâmplat după aceea l-a șocat pe bărbat! De ce l-a părăsit tânăra

Citeste si: Cinci băieți de 12 ani și 14 ani au violat o tânără cu handicap mental. Minorii au filmat totul cu telefoanele mobile

Citeste si: Jador, în culmea fericirii! E numărul unu! "Am câştigat" Vezi mesajul emoţionant pentru susţinătorii lui!

Tânăra avea nevoie de bani

Avocatul apărării susține, însă, că leziunile menționate au fost făcute în timp ce întrețineau relații sexuale consensuale.
Potrivit avocatului, Loofe a participat de bună voie la un joc sexual de tipul „asfixiere”, act care ar fi urmat să fie filmat. Tânăra ar fi avut nevoie de bani și a acceptat sa fie plătită pentru acest joc. Cei doi urmau să se vadă si următoarea zi pentru o altă întâlnire.
Se pare că Sydeny Loofe, casieriță în Nebraska, a postat în toamna lui 2017 pe Snapchat un selfie cu mesajul „Gata de întâlnire”. Atunci a fost văzută pentru ultima dată în viață.
Procurorii susțin că Trail si partenera lui, Boswell, au planificat întreaga crimă. Alte trei femei racolate de Trail prin aplicația Tinder au depus mărturie la proces. Ele au relatat că Trail le punea să îl numească „tată” și că au întreținut relații intime în grup, cu el și prietena lui, Bailey Boswell.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate