O tânără a fost violată 8 ani la rând de tatăl ei vitreg! Acum riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în închisoare! Este revoltător ce se întâmplă

O tânără riscă şă-şi petreacă ani buni în închisoare sub acuzaţia de tentivă de omor.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Imelda Cortez, în vârstă de 20 de ani, şi-ar putea petrece următorii 20 de ani după gratii pentru tentativă de omor, după ce a dat naştere copilului atacatorului ei într-o toaletă din El Salvador. Ea a fost reţinută de poliţişti încă din aprilie 2017, după ce a adus pe lume bebeluşul cu care a rămas însărcinată după ce tată el vitreg a abuzat-o sexual. 
 
Fata a fost găsită sângerând puternic şi simţindu-se foarte rău de către mama ei, care a dus-o imediat la spital. Personalul medical a bănuit că fata ar fi încercat să îşi facă singură avort şi a sunat poliţia. Din fericire, bebeluşul a fost găsit teafăr şi nevătămat. 
 
Imedla Cortez a povestit că era abuzată încă de la vârsta de 12 ani de către tatăl ei vitreg învârstă de 70 de ani şi că nu ştia că era încărcinată. 
 
Bertha Maria Deleon, unul dinte avocaţii apărării, este revoltată de ce i se întâmplă fetei: „Acesta este cea mai extremă şi scandaloasă nedreptate împotriva unei femei pe care am văzut-o vreodată. Statul i-a încălcat Imeldei drepturile în mod repetat. Este foarte afectată, dar a refuzat tratamentul psihiatric”, a declarat ea pentru The Guradian. 
 
Avortul este ilegal în El Salvador indiferent de circumstanţe.
Conform sursei mai sus citate, în timp ce Cortez se afla în spital, tatăl ei vitreg a ameninţat-o că la va omorî pe ea, pe mama ei şi pe rudele lor dacă depune plângere împotriva lui. 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Salarii enorme! Câţi bani câştigă un angajat la Metrorex pe lună?

Incendiu devastator în SUA! Casele vedetelor au fost distruse. Miley Cyrus, Kim Kardashian şi familia ei şi alte celebrităţi sunt devastate

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies