O tânără a încercat să scape de tariful pentru bagaje zicând că este gravidă! Ce i s-a întâmplat apoi

O tânără a încercat să scape de tariful pentru bagaje. Ce a pățit apoi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un caz incredibil a avut loc în străinătate. O jurnalistă de călătorii, pe numele său Rebecca Andrews, a vrut să scape de tariful pentru bagajele de mână, care aveau mai multe kilograme, astfel trebuind să plătească 60 de euro. Însă, conform CNN, tânăra a pretins că este gravidă.

„Sunt slabă, aşa că m-am gândit că a te da drept o femeie însărcinată e cel mai credibil mod de a rezolva problema cu succes”, a declarat ea pentru CNN.

Citeste si: Cauciucuri de iarnă. Când trebuie să schimbi cauciucurile: Amenda este uriașă

Citeste si: Marș în memoria victimelor de la Colectiv, la patru ani de la tragedie

fara descriere

Citeste si: Mihai Constantinescu a lansat-o pe Andreea Bălan la televizor. Prima apariție publică a fost povestită chiar de cântăreață: „Mi-a urat să devin o mare cântăreață.”

„Dar privind acum ideea la modul cel mai serios, cred că e una dintre cele mai comode şi neinspirate de pănă acum – corpul unei femei e făcut să dea viaţă, astfel că exploatarea acestei capacităţi unice ca să rămân cu 60 de euro în buzunar era la mintea cocoşului. A fost un hack complet neoriginal”, a continuat ea.

Însă, în momentul în care a reușit să trecă de securitate, pentru a se îmbarca în avion pentru ruta spre Australia, a fost dată de ”gol”, deoarece i se vedea laptopul la spate, prin bluză.

„Credeţi că m-am simţit jenată? Chiar deloc. M-am simţit doar ca cea mai mare cretină. Şi mai muream şi de cald. Cred că o femeie are dreptul să facă ce pofteşte cu corpul ei, chiar şi să încropească o burtă de gravidă din cabluri de laptop”, a mai spus ea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate