Stiri

O tanara a petrecut toata noaptea in oras, iar apoi s-a oprit la shaormerie si a inceput sa ii pozeze pe angajati. A doua zi a facut o descoperire socanta

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O tanara a petrecut toata noaptea in oras, iar apoi s-a oprit la shaormerie si a inceput sa ii pozeze pe angajati. A doua zi a facut o descoperire socantaicon photo
Povestea unei tinere jurnaliste din Marea Britanie a devenit virala, in urma unei patanii provocata de cateva pahare baute in oras cu prietenii.


In drum spre casa, Moya Lothian McLean s-a oprit la shaormeria din colt si in timp ce angajatii ii pregateau comanda, ea a inceput sa ii fotografieze.


Nu mica i-a fost surpriza a doua zi cand s-a trezit din betia crunta si a constatat ca nu isi mai aduce aminte de cele facute. Cu atat mai mult cand a vazut fotografiile din shaormerie, care, culmea, erau si reusite!


"Am dormit imbracata noaptea trecuta pentru prima oara, dar cumva am reusit sa descarc pe laptop cateva fotografii facute la shaormeria din colt si despre care nu imi aduc aminte nimic", a spus ea pe Twitter.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune