O tânără de 17 ani a fost violată și incendiată de iubit din cauza zestrei nemulțumitoare

O fată în vârstă de 17 ani a murit după ce a fost violată și incendiată de iubitul ei și prietenii săi, pentru că familia tinerei nu a plătit zestrea promisă.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Adolescenta a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului după ce a fost ținută captivă, violată și incendiată. Cumplitul incident a avut loc vineri în orașul Shantirbazar, din districtul Tripura de Sud, estul Indiei.

Poliția spune că victima a fost salvată de vecini și dusă la un spital din New Delhi, sâmbătă dimineață, unde a murit din cauza rănilor. Vecinii susțin că fata a fost ținută ostatică de iubitul ei mai bine de două luni, relatează publicația ”The Times of India”. Identitatea fetei rămâne protejată datorită faptului că este minoră.

Fată minoră, violată și arsă de iubit

Familia fetei îl acuză pe iubitul acesteia, Ajoy Rudrapal, în vârstă de 23 de ani, că i-a dat foc fetei. Totul a pornit de la o neînțelegere în privința zestrei oferite. Familia fetei a oferit doar 17.000 de Rupii (215 €), iar f amilia tânărului ceruse 50.000 Rupii (635 €).

Citeste si: O fetiță de 12 ani a fost violată pentru bani de cel puțin 30 de bărbați, cu acordul tatălui ei

Citeste si: Incredibil! Fiul de 43 de ani s-a deghizat în mama lui de 60, pentru a lua permisul auto în locul ei

Citeste si: Șocant! Un tată și-a ucis copilul de 13 zile și a încercat să dea vina pe fiul lui de doar doi anișori

Din primele informații, se pare că tânărul a sunat-o pe mama fetei vineri, afirmând că fiica ei a încercat să se sinucidă. El susține că tânăra și-a dat foc în timp ce se afla într-o altă cameră, relatează ”Telegraph India”. Odată ce s-a răspândit știrea morții fetei, o mulțime furioasă s-a adunat la spital. Mulțimea l-a atacat pe tânăr și pe mama acestuia. Poliția a sosit la fața locului și l-a arestat pe tânăr.

Ofițerul Jal Singh Meena a declarat pentru ”The Times of India”: „Principalul acuzat din dosar, Ajoy, a fost arestat la spital și adus mai târziu la secția de poliție din Shantirbazar. Fata a fost incendiată vineri seara. Investigația este în desfășurare”.

Blestemul familiilor sărace din India

În fapt, este povestea tristă a familiilor sărace din India. Tânărul și-a întâlnit victima pe rețelele de socializare. El a venit la familia fetei pentru a o cere în căsătorie. Pentru că nu s-au înțeles, fata a fugit pe ascuns de acasă. Familia fetei susține că datorită faptului că nu au plătit suma cerută ca zestre, tânăra a fost violată de acuzat și de prietenii lui. Sâmbătă dimineața femeia a fost informată că tânăra a fost incendiată și dusă la spital.

Mama fetei susține că a raportat imediat problema la poliție, dar aceasta nu s-a sesizat. Când a întâlnit-o pe fiica ei la spital, tânăra era în stare critică. Fata i-a povestit cum a fost violată în mod repetat în ultimele două luni și a fost

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate