O tanara de 17 ani s-a sinucis pentru ca era transexuala! Dupa moartea ei, pe Twitter a aparut un bilet de adio in care da vina pe parintii ei

Leelah Alcorn in varsta de 17 ani a decis sa se sinucida din cauza faptul ca parintii ei nu acceptau faptul ca e transexuala si nici nu i-au dat voie ca la 16 ani sa faca tranzitia de la fata la baiat.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDupa ce s-a aruncat in fata unui camion, tanara a murit pe drum la spital. In biletul de adio, Leelah explica ce s-a intamplat: de la varsta de 4 ani s-a simtit diferit, ca un baiat, la 14 ani a aflat ce inseamna cuvantul transexual si a inteles ce se intampla cu ea, la 16 ani a vrut sa devina un baiat din punct de vedere fizic, dar din cauza parintilor nu a putut.

S-a sinucis in speranta ca moartea ei va deschide ochii multor oameni crestini, cum era familia ei, care incerca sa o convinga ca Dumnezeu nu face greseli, ca ea nu are cum sa fie baiat.

Tot in bilet, tanara si-a exprimat dorinta ca bunurile ei sa fie vandute si cu banii obtinuti, dar si cei din contul ei bancar, sa fie donati unei organizatii care lupta pentru drepturile transexualilor.

In ziua in care a murit, mama ei a postat pe Facebook un status in care isi anunta apropiatii ca i-a murit copilul, acceptand in final ca era un baiat, nu o fata.

Sursa: buzzfeed.com


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate