LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

O tânără de 19 ani din Slatina a murit într-un cumplit accident rutier: "N-a avut parte de absolvire, de bal, de poze, de amintiri...

O elevă din Slatina a avut parte de un sfârșit tragic în urma unui accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Tragedie cumplită pentru o familie din Slatina. Adriana Gabriela Vîlcea, o elevă de 19 ani de la Colegiul Național "Ion Minulescu" și-a pierdut viața într-un accident rutier.
Tânăra se pregătea să devină studentă la Academia de Poliție, însă visul ei a fost ruinat.
Vestea tragică a devastat întreaga familie.
Tânăra adolescentă se afla în mașină, alături de iubitul ei, pe un drum din Olt.
Din păcate, băiatul a pierdut controlul volanului și a intrat în impact cu un cap de pod.
Iubitul fetei a supraviețuit, însă Adriana nu a mai avut nicio șansă și a murit după ce a fost aruncată prin parbriz. 

Citeste si: Vaslui: Cristinica are 7 ani și până acum nu a știut ce gust au bananele! Locuiește într-o casă fără curent electric și nu a primit niciodată o jucărie

 

Eleva de 19 ani trăise mai multe dezamăgiri de-a lungul vieții

„Ce s-a întâmplat este o tragedie fără margini, nu puteam să-mi imaginez aşa ceva. Cu atât mai mult cu cât fata asta a suferit enorm pentru că nu şi-a cunoscut niciodată mama. Mama ei a decedat şi a au fost crescute, pentru că ea mai are o soră mai mare cu un an, au fost crescute doar de tată. Cu atât mai mult tragedia este nemărginită pentru tată. Mai are o soră vitregă, tot la noi la şcoală. Adrianei îi plăcea viaţa foarte mult. Era veselă, era jovială, era francă, o caracteriza dezinvoltura, ce avea de spus ea spunea.

Încerca să-şi egaleze sora, tot timpul spunea că sora ei învaţă bine şi că nu poate să înţeleagă cum reuşeşte. În ultimul an se pregătea pentru examen, chiar mi-au spus doamnele profesoare, ea dădea la Română şi la Istorie, fiind la Ştiinţe Sociale, îi încheiaseră media 10. Se implica la ore, voia să obţină o notă mare pentru examen. Se pregătea pentru admitere la Poliţie, la Academie, din ce ştiu eu“, a povestit pentru Adevărul diriginta fetei, prof. Cristina Marin.

fara descriere

Colegii fetei nu o pot conduce nici măcar pe ultimul drum, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Citeste si: Imagini șocante! Accident aviatic în Pakistan, soldat cu 108 morți. Care au fost ultimele cuvinte ale pilotului, înainte de impact

 

„Am vorbit aseară pe grup. Sunt şocaţi, sunt distruşi, se legaseră prietenii, vă daţi seama, patru ani împreună... Megeau la pregătire împreună pentru examen, asta avea de făcut, se pregătea pentru examen, să meargă mai departe... Din păcate examenul a venit mult mai devreme, examen pe care l-a picat... Nici nu pot să-mi imaginez ce e în sufletul lor. Psihologic vorbinn, vă daţi seama că ei acum sunt tulburaţi la maxim şi le va fi foarte greu să se concentreze asupra examenului, asupra orelor, acum urmau nişte ore de pregătire.

E foarte-foarte greu, suntem bulversaţi cu totul. E un impact psihologic enorm, mai ales în aceste condiţii. N-au avut parte de absolvire, de bal, de poze, de amintiri. Nu s-au creat amintirile cu ei, nu ai nimic. În loc să fi fost premierea în perioada asta, avem parte de înmormântări. E cu totul catastrofal, bulversant, de neimaginat“, a mai spus prof. Marin.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate