O tânără de 20 de ani e gravidă cu 4 bărbați în același timp! Cum e posibil

Situație incredibilă. O tânără de 20 de ani este gravidă cu 4 bărbați!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O tânără în vârstă de 20 de ani a rămas gravidă cu patru bărbați - pe care, de altfel, îi și iubește. Chiar dacă pare o situație incredibilă, este total adevărată.

Tânăra de 20 de ani, Tory Ojeda, nu dorește să facă un test de paternitate, deoarece îi iubește pe toți cei patru bărbați pe care îi are alături. Diferențele sunt excluse în familia lor, iar cei patru bărbați sunt încântați de modul în care conviețuiesc. Mai mult decât atât, tânăra de 20 de ani trăiește deja cu trei dintre cei patru bărbați pe care îi iubește. Aceștia locuiesc în Jacksonville, Florida, și este mai pregătită ca niciodată pentru a intra, în acest fel, în ”istoria relațiior poliamoroase”.

Citeste si: Două fete au făcut accident de mașină și apoi, în timp ce mașina era răsturnată cu ele înăuntru, s-au filmat! Incredibil ce au spus

Citeste si: Clipe de groază pentru Anamaria Ferentz: „Sunt în stare de șoc". Artista a facut accident in America

Citeste si: Ce cochetă este mama Mihaelei Rădulescu! Doamna Marilena poartă sacou şi poşetă de fiţe! FOTO

Conform The Mirror, cei patru bărbați pe care îi iubește sunt: Marc, Travis, Ethan și Cristopher. Aceasta crede că tatăl biologic al fetiței care se va naște în februarie 2020 ar fi Cristopher, cel din urmă.

„Suntem cu toții încântați să creștem un copil împreună”, spun cei patru bărbați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate